DomůUFCKhamzat Chimaev chce bojovat se všemi. Jen ne s Robertem Whittakerem

Khamzat Chimaev chce bojovat se všemi. Jen ne s Robertem Whittakerem

Khamzat Chimaev chce bojovat se všemi. Každého vyzývá a všem slibuje, že je zničí. Přesto existuje bojovník, se kterým bojovat nechce.

Před galavečerem UFC 279 Khamzat Chimaev nesplnil požadovaný limit veltrové váhy a v budoucnu možná bude bojovat o váhovou kategorii výš. “Borz” je znám tím, že si bere do úst prakticky každého bojovníka, u kterého je byť jen minimální předpoklad, že by se s ním mohl utkat. Všem slibuje, že je zničí, rozcupuje a zabije.

Po víkendovém vítězství nad Kevinem Hollandem však Chimaev při setkání s médii překvapil, když prohlásil, že by se nechtěl utkat s Robertem Whittakerem, současnou jedničkou ve střední váze.

“Mám ho rád a nechci bojovat s dobrými kluky. Potřebuju ty špatné. Chci bojovat jen s těmi zlými.”

“Rád bych s Whittakerem trénoval. Je opravdu dobrý, je jeden z nejlepších bojovníků na světě. Díval jsem se na jeho zápasy. Jsem velký fanoušek, takže sleduji všechno. Sleduji, jak trénuje. Všechny tyhle věci. Hodně kluků se mnou chce bojovat, ale Robert o mně nikdy neřekl nic špatného. Spousta kluků o mně mluví hlouposti. A těm chci urazit hlavu.”

Khamzat Chimaev je v současné době na třetím místě žebříčku UFC ve veltrové váze. Pod křídly UFC zápasí od roku 2020. Během této doby vybojoval šest zápasů a všechny vyhrál. Khamzat je v profesionálním MMA stále neporažený.

Zdroj: MMA Junkie

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ