Sleduj nás

Khamzat Chimaev uvedl jméno jediného soupeře, kterému by nechtěl čelit

Khamzat Chimaev uvedl jméno jediného soupeře, kterému by nechtěl čelit
Khamzat Chimaev se pasoval do role nejlepšího zápasníka současnosti. Jako takový by ale přeci jen nechtěl čelit jednomu jménu.

Navenek se jeví jako rebel, vnitřně je to prý ale velmi empatický člověk. Do UFC sice přišel proto, aby si to tam celé podrobil, ale na své pouti hodlá ničit pouze ty zlé týpky. Tím níže představený borec rozhodně není.

„Pokud je v UFC někdo, komu bych rozhodně nechtěl čelit, pak je to Robert Whittaker,“ řekl Chimaev americkým mediím na tiskové konferenci.


„Já tu jsem, abych vymýtil všechny ty namyšlené borce. Potřebuji vždy na druhé straně nějakého bad boye. To Rob prostě není. Mám ho rád jako člověka, nesedí mi do té bojové koncepce, nechci se s ním utkat,“ pronesl Chimaev.

Že bylo zmíněno zrovna Whittakerovo jméno, to nebude jen tak náhodou. Po turnaji UFC 279 je Khamzat spojován s přesunem do střední váhy, kam ho hodlá hnát i Dana White, aby příště na poslední chvíli nemusel řešit nepříjemné potíže.


Robert Whittaker nazor

„Tyhle změny na poslední chvíli jsou vážný průser. Není to nic příjemného a na nás je, abychom se něčemu takovému v budoucnu vyvarovali,“ řekl White, jenž musel před turnajem UFC 279 kvůli jednomu člověku přehodit tři zápasy na hlavní kartě.

„Khamzat… Je to problém. Je to vážně problém. Budu se s ním muset setkat tváří v tvář a promluvit si. Rozhodně by pro něho dávalo větší smysl, kdyby působil aktivně ve střední váze,“ odpověděl vrchní šéf UFC na dotaz novinářů, které zajímalo, jak by se Chimaev mohl zapojit do bojů o titul ve veltru, když už jednou takhle silně přestřelil limit.


Další články