DomůCZ/SK MMAKincl ho odmítl a tak Karlos Vémola rychle ukázal na Attilu Végha!

Kincl ho odmítl a tak Karlos Vémola rychle ukázal na Attilu Végha!

Karlos Vémola dostal košem od Patrika Kincla, který se rozhodl, že se na konci roku na turnaji OKTAGON 51 v pražské O2 areně utká s Vlastem Čepem. “Terminátor” však nemeškal a řekl si o zápas s Attilou Véghem.

Bylo jasné, že když si Kincl vybral Čepa, proti kterému bude potřetí obhajovat svůj pás ve střední váze, nenechá to Karlose chladným.

“Jsem zvědavý, co mu na to řeknou fanoušci. Protože tohle by mi nikdy neodpustili. Řekli by, že se Vémola pos*al, že si vzal lehčího soupeře,” rýpl si Vémola do Patrika Kincla. “Asi chtěl nesmyslné peníze, které mu Oktagon nedal,” dodal.

Vémola se ale rozhodně nedrží zpátky a volá po jiném soupeři. A jak je u něj zvykem, ihned přišel s náhradní alternativou.

“Když Attila říká, že do toho se mnou chtěl jít v prosinci, tak do toho pojďme. Do prosince zbývají ještě dva měsíce. Můj soupeř vypadl Attilko, hledám soupeře,” vyzval Attilu Végha, který se s ním měl utkat na konci roku v O2 areně, jak bylo původně plánováno.

“Jestli jsi připravený, tak já taky. A jak by bylo krásné, kdyby Kincla nahradil Attila Végh. Porazím ho teď v prosinci, budeme to mít 1:1 a pak by to byla trilogie, s Attilou v létě na stadionu. Attilko, pojďme v prosinci do O2 Areny,” představil Vémola svůj plán, s kým by se mohl utkat ve svých, s největší pravděpodobností, posledních zápasech v profesionálním MMA.

Zdroj: CNN Prima News

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ