Kincl vs. Čepo. Nadšení i rozpaky. Silvestr právě začal, reagoval Novotný

25.10.2023

Autor: Miroslav Obluk

Bude Patrik Kincl šampionem i po 29. prosinci?

Bude Patrik Kincl šampionem i po 29. prosinci? FOTO: OKTAGON MMA


Konec spekulacím, je hotovo. Patrik Kincl se chystá na svou třetí obhajobu v Oktagonu. Tu svede na konci letošního roku se slovenským bombardérem Vlastem Čepem. Organizace se žlutočerným logem tuto bitvu včera oznámila na svých sociálních sítích. Kdo chtěl vidět vyhecovanou trilogii s Karlosem Vémolou, nedočkal se. Spolumajitel organizace Ondřej Novotný na svých sítích láká, že tohle je ta pravá bitva, kterou chce vidět každý. Jak to však vidí fanoušci?


Konec velké ságy. Když Vémola seknul na bratislavském Oktagonu 47 za sedm sekund Pavola Langera, okamžitě poslal výzvu Kinclovi. 

Ten si tak během jednoho večera vyslechl hned dvě zajímavé nabídky. Před začátkem turnaje se totiž o titulovou šanci přihlásil i vyhlášený střelec Vlasto Čepo. Patrik měl tak z čeho vybírat.

V konečném důsledku se nebránil ani jedné variantě. Na novou krev v podobně Čepa se těšil. Své kouzlo pro něj měla i trilogie s Karlosem. Po výzvách začala vyjednávání s Oktagonem.

Patrik jméno svého soupeře znal, vypustit do světa ho ale nemohl. Tento úděl si na starost vzala samotná organizace. Ta to propálila v úterý večer na svých sociálních sítích. 

Kdo vyhraje titulový zápas 29. prosince?

Patrik Kincl

56,5 %

Vlasto Čepo

43,5 %

Celkem hlasovalo 3269 čtenářů


"Není moc zápasů, u kterých můžeš říct, že je chce vidět každý. Silvestr pravě začal," mínil Ondřej Novotný na svém Instagramu. Jaké však byly reakce fanoušků?


Někteří jsou z této skladby nadšení, jiní jen nevěřícně kroutí hlavou. 

Známý český hudebník Renne Dang komentoval tuto bitvu jednoslovně: "Wow." Dánský žralok Jonas Magard přidal emotikony ohně.

Bývalý šampion pérové divize Mate Sanikidze mile popřál Kinclovi "hodně štěstí." Naopak Čepovi přál Aleksandar Ilič a slovenský rapper Separ, jenž pasoval vyzyvatele do role nového krále. 

Ke slovu se dostali i další fanoušci. "Čistá fantazie," zářil Kuba. "Pecka! Mnohem zajímavější než fight s Karlem," těšil se fanoušek Jan. "Top zápas," souhlasil jeho jmenovec. "Čepo 1. kolo KO, břink," měl o osudu zápasu jasno Lukáš.

Většina fanoušků však byla výrazně skeptičtější. 

"Tady je předem bohužel rozhodnuto, i když je Vlasto skvělý zápasník, co má charakter, tak bohužel nepřekvapí. Jak tenkrát Karel říkal, že je Patrik jedním z nejchytřejších zápasníků a ví, co musí udělat, aby vyhrál, měl pravdu. Při první výměně vezme Vlasta na zem, a ten s tím nic neudělá. Patrik má zem skvělou a ukáže Vlastovi, že na titulák měl ještě čas," nabízel svůj názor Lukáš.

"Vlasta respektuji jako zkušeného bojovníka, ale Patrik má mnohem více zkušeností. Byl by hloupý, pokud by se s Vlastem přestřeloval, a na zemi je Patrik na jiné úrovni. Bohužel za mě to je jednostranný zápas s jasným výsledkem. Ale můžu se mýlit, každopádně přeji jim, ať se nezraní," komentoval tuto bitvu Matěj. 

"Zbytečný zápas. Kincl ho přejede do 2. kola. Každý lepší soupeř Čepa porazil," měl jasno Vilém.

"Tady může Kincl jenom ztratit, každý čeká jeho výhru, a naopak Čepo může jenom získat, mismatch jak hova*o," souhlasil s Vilémem Lukáš.

To, že je Kincl mnohem zkušenější a technicky zdatnější se nedá rozporovat, na druhou stranu Čepo již několikrát prokázal, že ve svých rukou třímá pořádné granáty. 

Sázková kancelář Fortuna má na tuto bitvu jasný názor. Vítězství Patrika Kincla je ohodnoceno kurzem 1.22, na Vlasta je vypsán kurz 3.91.

Co na tuto bitvu říkáte vy?



Další články v kategorii

Esa pro historický Eden. Sportovní, fanouškovské, nervové a mediální

09.05.2024Největší domácí MMA turnaj se blíží. Co se týče fanouškovského zájmu, půjde v Česku a na Slovensku napříč ...

Jeho zápasy všechny nudí, řekl šéf UFC o neporaženém bijci a přeladil na fotbal

09.05.2024Sbírá jednu výhru za druhou, v kleci je zatím neporažený. Zastavit jej nedokázali ani v UFC, přesto nemá na růžích ustláno. ...

Bude to parádní štípaná, těším se jak malý Jarda, přiznal Mikulášek

09.05.2024Datum 22. června má v kalendáři zakroužkované už hezky dlouho. Populární bojovník Václav Mikulášek se v ten den pobije ...

Ranař z RFA už zná titulového soupeře. Američan v UFC čelil Hollowayovi

09.05.2024Dlouho se mu hledal soupeř. Zápas s ním odmítli i ti největší tvrďáci. Najít titulovou překážku pro Alexandera Butenka bylo ...

Další nálož do Nových Zámků. Bývalý soupeř Mikuláška se tam utká se Šamanem

08.05.2024V roce 2022 poměřil síly s Babou Jagou, teď ho čeká bitva se Šamanem. Český bojovník Petr Bartoněk se představí na druhém společném ...

Z těch peněz se mi podlamují kolena, řekl Neruda o výplatě pro Vémolu s Véghem

08.05.2024Pavol Neruda. Spolu s nerozlučným parťákem Ondřejem Novotným zakladatel a majitel Oktagonu, který pod jejich vedením vyrostl v možná nejslavnější ...

Derby na PML. Tvých bomb se nebojím, uslyšel slovenský tvrďák a přijal českou výzvu

08.05.2024Podruhé v kariéře vyzval zkušenějšího soupeře, podruhé se dočkal kladné odpovědi. Český talent Viktor Červinský loni ...

Kdo má větší podporu? Ukažte na svého vítěze. Vémola vs. Végh

08.05.2024Za měsíc zažije domácí MMA scéna největší turnaj, kam má dorazit okolo 27 tisíc fanoušků. Jako hlavní duel je ...

Číslo dne. Oktagon na dva turnaje prodal 55 tisíc lístků

08.05.2024Praha 8. červen a Frankfurt 12. říjen. Dva turnaje - Oktagon 58 a Oktagon 61. Do Edenu je plánovaná kapacita okolo 27 tisíc fanoušků, na stadion ...

Načíst další články