Kovboj z Oktagonu vařil na Nově. Štáb si pochutnával

Kovboj z Oktagonu vařil na Nově. Štáb si pochutnával

Matouš Kohout si ve středu ráno musel přivstat. Jel vařit do Snídaně s Novou. Zápasník Oktagonu je znám svou láskou k jídlu a speciálně k masu, a tak i v nováckém pořadu dělal pěkně šťavnatého burgera. Sice ve odlehčené variantě, přesto výborný. Chcete recept?

Základ je omáčka! tvrdí Kohout. A podělil se i o svůj oblíbený recept. Tři lžičky řeckého jogurtu, lžička majonézy, tři lžičky hořčice, nastrouhaná kyselá okurka a trochu láku, dvě lžičky papriky, lžička česneku a sušená cibule, to je tajemství úspěchu chutného burgeru, po kterém nemusíte mít výčitky.

Místo bulky Kohout použil pšeničné placky opečené na pánvi. Přestože se jedná o jídlo, které si s klidem může dát i v přípravě ...

CELÝ ČLÁNEK