Sleduj nás

Krušné časy pro Karlose. Jsem opět pod kudlou, informuje bojovník

Krušné časy pro Karlose. Jsem opět pod kudlou, informuje bojovník
Karlos Vémola získal titul šampiona polotěžké váhy a následně si užil svatbu. Teď ovšem doufá, že mu další zranění neznemožní další návrat do klece.

Sedmatřicetiletý Terminátor ukazuje, že i jeho součástky potřebují s přibývajícím věkem promazat či vyměnit. Během titulového duelu se Srbem Aleksandarem Iličem si poranil loket, s nímž nyní musel do nemocnice. Verdikt: operace.

„Nechávám si spravit loket, který jsem si rozbil o Jokerovu hlavu. Držte mi palce, ať je Karlito co nejdříve zpátky,“ informoval čerstvý šampion polotěžké váhy OKTAGONu.


Karlosovým přáním je se vrátit nejpozději koncem roku, aby do své moci mohl získat i pás střední váhy. Zde aktuálně vládne Patrik Kincl, jehož bude v září čekat obhajoba proti Alexovi Lohorému.

„Jedná se o dva soupeře, které jsem už porazil, ale kdybych si mohl vybrat, přál bych si odvetu s Kinclem,“ uvedl Vémola. Já jsem takový vlastenec, a i když někoho nemám rád, neznamená to, že mu nemohu fandit. Vždy přeju českým bojovníkům.“


Otázkou, kterou bude potřeba vyřešit, je, jak na tom Karlos bude se svým loktem. A vesměs nejen loktem, jelikož mu kvůli dříve zraněné pravé ruce hrozil i konec kariéry…

„Fakt jsem byl jen krůček od konce kariéry. Bylo to na hraně. Jsem vděčný, že můžu pokračovat… Vypadá to, že mě na podzim bude čekat další operace,“ řekl Karlos ještě před nástupem léta.

„Už nemusel být žádný Terminátor. Jsem opravdu rád, že mi situace dovolila fanouškům nabídnout ještě trochu více. Každopádně ta zranění jsou na hraně a konec může přijít vskutku kdykoliv,“ sdělil.


Další články