Legendární "Spider" prozradil, kde a s jakým soupeřem by rád ukončil MMA kariéru

Legendární "Spider" prozradil, kde a s jakým soupeřem by rád ukončil MMA kariéru Anderson Silva | zdroj: Profimedia

Anderson Silva by rád udělal finální tečku za svou bohatou MMA kariérou a má jasno kde a proti komu by to mělo být.

Vypadá to, že legendární "Spider" Anderson Silva v MMA ještě neřekl poslední slovo. Dnes již 48letého Brazilce jsme v oktagonu mohli naposledy vidět v říjnu 2020, kdy na body nestačil Uriahu Hallovi a skončil v UFC. Následně se přesunul do boxerského ringu, kde porazil Césara Cháveze a Tita Ortize a loni kontroverzně prohrál s Jakem Paulem.

Nyní prozradil, že by se přece jen rád ještě vrátil do oktagonu, aby za svou veleúspěšnou kariérou v MMA udělal finální tečku. O té má konkrétní představu: "Snažím se, abych měl poslední MMA zápas v Japonsku, protože tam jsem s bojováním začal," vysvětlil pro Fight Hub TV. Jako možného soupeře uvedl Hajata Sakuraie.

S Japoncem se utkal už v roce 2001 a stal se prvním, kdo na něj ve 21 duelech dokázal vyzrát. Sakurai to nakonec do dnešních dnů dotáhl na bilanci 38 vítězství, 13 porážek a 2 remízy. Naposledy zápasil na konci roku 2016, vidina odvety s o rok starším Silvou by jej ale mohla zpátky do klece přilákat.

Co se týče Silvy a boxu, nejspíš jej v ringu ještě také uvidíme. Každý den prý koneckonců trénuje, konkrétního soupeře ale v hledáčku nemá.

Zdroje:  Fight Hub TV

Nejnovější články