Lela Vémola reaguje na prohru svého manžela Karlose Vémoly

Vémola Kincl

Odvetu Kincl vs Vémola 2 samozřejmě hodně intenzivně neprožívali „jen“ bojovníci a celá domácí scéna, ale hlavně nejbližší okolí obou borců. Byly to pak právě manželky, kdo bojovníky neúnavně podporoval během náročné přípravy. Zatímco paní Kinclová nyní může slavit, paní Vémola musí svému partnerovi naopak pomoct se vyrovnat s bolestivou prohrou.

Vracet se nechci! Vémola prolomil mlčení a reagoval na prohru s rivalem Kinclem

„Můj manžel Karlos Vémola se vždy snaží dát do zápasů všechno. Jeho odvaha, bojovnost a snaha z něj dělají opravdového bojovníka. Je důležité si uvědomit, že prohra ke sportu patří a je nedílnou součástí cesty k úspěchu. Zejména po všech kauzách a ubližování na konto naší rodiny od třetích stran, které tomuto zápasu předcházely. Karlos má potenciál poučit se z této prohry a vrátit se ještě silnější do dalších zápasů. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace pro ostatní bojovníky.

Vím, že můj muž najde sílu a motivaci pokračovat v tréninku a připravit se na další příležitost, kde bude mít možnost ukázat svůj potenciál. Jeho odhodlání a nezdolná vůle ho budou provázet na cestě za úspěchem. Jsem jeho hrdá manželka a stojím při něm na každém kroku jeho bojové kariéry. Jsme rodina a úžasný tým a vždy se budeme navzájem podporovat a stát při sobě,“ reagovala Lela Vémola na svém IG profilu.

Karlos to teď samozřejmě bude mít hodně těžké, ale ani poslední prohra nemění nic na tom, že je stále šampionem polo-těžké váhy, což je cesta, po které může i nadále kráčet.




   

Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polotěžké váhy 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

17.9. Frankfurt – OKTAGON 46

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *