Všemi napjatě očekávaná veselka zápasníka Karla Vémoly (36) a jeho plastickými operacemi notně vytuněné snoubenky Lely Ceterové se blíží. A není pochyb, že to bude pořádný cirkus - a to i doslova. Pro CNN Prima News již slavný Karlos před nějakým časem líčil, že svatby, kde bude prý „jenom“ na 300 lidí, se „musí jet na lodi, musíme s kluky jezdit na kolotoči, musí tam běhat lvi, být muzika“ a tak podobně. Není tedy pochyb, že to bude skutečně divoké.

Ještě předtím si ale ještě nastávající manželé musí pořádně užít svou končící nezávislost. Akci, na kterou se těší snad všechny budoucí nevěsty i ženiši, prozatím veřejně sdílela jenom Lela - a užila si ji navečer a v noci z pátku 17. na sobotu 18. června. „Velmi se těším, určitě na to nikdy nezapomenu. Mít rozloučení se svobodou je jen jednou za život,“ svěřila se na sociálních sítích půvabná „Barbie“, která rozlučku spojila s oslavou svých 33. narozenin.

VIDEO: Blesk Podcast: Na svatbě budu zbitej, ale s pásem, říká Karlos Vémola

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Na svatbě budu zbitej, ale s pásem, říká Karlos Vémola Jiří Marek, Lukáš Červený

Podle videí a fotek, jaké Lela během párty sdílela, to byla skutečně akce ve stylu hollywoodských hvězd. „Paní Vémolová“ se pro ten jeden večer nechala speciálně nalíčit, do vlasů vetkla čelenku se závojem a nápisem „bride“, tedy „nevěsta“, a v nekonečně dlouhé limuzíně společně s kamarádkami vyrazila do víru velkoměsta. V autě plném balonků a dívčího jásotu se načínaly lahve šampaňského, na diskotéce, kam se rozjuchané dámy přesunuly, se zase žhavě trsalo...

Není pochyb, že si to Lela, dvojnásobná maminka roztomilé Lili (2,5) a v prosinci narozeného Rockyho (6 měsíců), jaksepatří užila. A dokonce se dočkala i nečekané návštěvy, menší „přepadovky“. „Na moji rozlučku se přišel podívat i můj úžasný manžel. Můj muž si přišel pro polibek od své budoucí manželky...“ rozplývala se na instagramu Lela, která přitom na počátku tohoto roku nařkla Vémolu z domácího násilí a on na oplátku ji z nevěry s kamarádem... Ale jak se říká, konec dobrý, všechno dobré, že?

Fotogalerie
120 fotografií