DomůOstatníMMA bojovnice Hannah Goldy draží své spodní prádlo, ve kterém se vážila...

MMA bojovnice Hannah Goldy draží své spodní prádlo, ve kterém se vážila na turnaji UFC v Londýně

Hannah Goldy, bojovnice největší organizace MMA na světě, nabídla svým fanouškům možnost zakoupit si spodní prádlo, které měla na sobě při vážení na turnaji UFC v Londýně.

V době, kdy jsou poměrně nízké platy zápasníků UFC předmětem časté kritiky, si některé bojovnice našly jiné způsoby, jak si vydělat peníze bokem. Jedním z kvetoucích byznysů, který je pro mnoho bojovnic lukrativním, je stránka OnlyFans.

V nedávné době se ozvala řada bojovnic, které se podělily o to, že na této stránce vydělávají velké peníze tím, že buď dávají fanouškům exkluzivně nahlédnout do svého života, posílají fotografie nebo prodávají nejrůznější předměty. A právě to má nyní v plánu i Hannah Goldy.

Goldy vtrhla na scénu UFC v roce 2018, když zvítězila v Contender Series nad Kali Robbins. Od té doby bojovala v oktagonu UFC čtyřikrát. Dokázala však zvítězit pouze v jediném zápase. Naposledy prohrála na turnaji UFC v Londýně s Molly McCann, která zvítězila TKO v prvním kole.

Goldy se nyní rozhodla vydražit spodní prádlo, které na sobě měla v Londýně při vážení. Potvrdila, že jej bude prodávat na svém osobním účtu OnlyFans. O ceně se bude rozhodovat prostřednictvím DM (přímé zprávy), kterou potenciální zájemci Goldy pošlou.

“Dražím spodní prádlo UFC, které jsem měla na sobě na vážení v Londýně. Napište mi do DM své nabídky,” vyzvala Goldy fanoušky na své stránce na OnlyFans.

Hannah Goldy není zdaleka jedinou bojovnicí MMA, která si vydělává prostřednictvím platformy OnlyFans. Z dalších bojovnic jmenujme například Felice Herrig, Raquel Pennington nebo Tecii Torres. Z českých bojovnic je na OnlyFans aktivní třeba Michaela Dostálová.

Zdroj: MiddleEasy | Instagram Hannah Goldy

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ