Magard jako šampion reaguje na prohru! Jak moc hrozilo, že po faulu nebude pokračovat?

Máme za sebou turnaj OKTAGON 45 Speciál, který nabídl celou řadu atraktivních duelů a tvrdých ukončení. Celé akci vévodil titulový souboj Magard vs Lima, který se zapíše do historie organizace jako jeden z nejlepších zápasů vůbec. Oba borci totiž svedli vyrovnanou bitvu, ve které však měl přeci jen navrch Felipe Lima, který postupně došel k vítězství na body. Magard se však rozhodně nevzdával a do poslední chvíle vzdoroval. Navíc v souboji pokračoval i poté, co byl ošklivě faulován kolenem do zad.

„Karlíto se zbláznil!“ reaguje Attila Végh! A co když Terminátor prohraje?

„Vždycky stojí za prd, když člověk prohraje. Je to poprvé, co jsem prohrál na body. Rozhodně to je velký podnět k další práci a tréninku. Jsem vděčný za šanci, kterou jsem dostal. Vím, na čem musím pracovat. Cítím v sobě velký hlad a vím, že ten titul dostanu zpátky. Budu zpátky. Nevěším hlavu, prostě budu makat. Musím být také chytřejší. Lima měl připravenou dobrou taktiku. Byl vždy o krok přede mnou. To je něco, čemu bych měl být schopen se přizpůsobit mezi koly. To se mi však nepodařilo. Příště to bude lepší. Je to tak, jak to je,“ reagoval Magard po souboji s grácií pravého šampiona.

„Moje záda jsou v pořádku. V první chvíli to byl šok. Potřeboval jsem tedy trochu času, abych se srovnal a abych si byl jistý, že jsem v pořádku. Přeci jen šlo o páteř. Takové věci mohou mít vážné a dlouhodobé důsledky. Mám rodinu a chtěl bych si jí užít a věnovat se jí. Chci být schopen si hrát se synem. Potřeboval jsem tedy čas, ale nebyla šance, že bych nepokračoval. Nechtěl jsem vyhrát tímto způsobem, to prostě není můj styl. Takhle nefunguji. Když se bojuje, tak se bojuje. I když se nedaří, tak stále bojujeme až do konce,“ pokračoval Jonas, který vysvětlil, že neexistovala šance, že by v souboji nepokračoval. Potřeboval však čas, aby se srovnal.




 

Lima a jeho reakce na výhru a omluva

„Rád bych v první řadě chtěl poděkovat Bohu za můj život a za všechno. Jsem dojatý, protože poslední roky se toho v mém životě stalo opravdu hodně. Zrušily se mi zápasy a poranil jsem si oko. Konečně jsem však tady a mám i titul. Děkuji Bohu. Bez mého týmu ve Švédsku by nic nebylo možné. Jsem jim moc vděčný. Tohle pro mě hrozně znamená. Děkuji všem, kteří mě podporovali. Není snadné tvrdě trénovat, ale všechna ta dřina se vyplatila. Děkuji i OKTAGONu za šanci. Jsem opravdu moc šťastný, proto jsem tak dojatý,“ vysvětloval Lima po souboji.

„Jonas je skvělý bojovník a šampion. Má také krásnou rodinu. Sice jsme se přestřelovali, ale rozhodně proti němu nic nemám. Rozhodně mezi námi není žádná zlá krev. Respektuji ho. To on mi dal šanci na velký zápas. Je to skvělý bojovník. 4 týdny před zápasem jsem si poranil koleno, které jsem pak v souboji cítil. Žádné výmluvy. Pokud chce být člověk šampion, tak za to musí vzít a to se mi povedlo.“




Souboj bohužel ve čtvrtém kole poznamenal nepříjemný faul. Lima chtěl totiž Magarda, který ležel na zemi, trefit kolenem na žebra, ale zasáhl záda, což je nedovolený úder, za což přišlo stržení bodu. Žralok však byl naštěstí v souboji schopen pokračovat. „Bohužel jsem ho trefil do zad. Původně jsem mířil na žebra. Omluvil jsem se mu, určitě to nebyl zlý záměr. Jsem moc rád, že byl schopen pokračovat. Jsem mu za to vděčný,“ vrátil se pak Lima k momentu na tiskové konferenci.

Divize má tedy nového šampiona a nový problém, protože Lima ukázal, že je komplexní bojovník, takže rozhodně nebude snadné ho sesadit z nového trůnu.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *