Sleduj nás

Makhachevův trenér předvídá zápas s Volkanovskim. Na rozdíl od ostatních se drží při zemi

Makhachevův trenér předvídá zápas s Volkanovskim. Na rozdíl od ostatních se drží při zemi
I když mnoho lidí vidí Islama Makhacheva za velkého favorita, jeho trenér zůstává při svém hodnocení velmi při zemi.

Většina zápasníků i fanoušků věří, že Islam vezme Alexe na žíněnku, kde bude „hravě dominovat“ a nakonec přijde s ukončením před limitem. Takovýto scénář by byl sice ideální, ale kouč Javier Mendez mu příliš nevěří. Důvod je prostý.

„Alexander Volkanovski je světovou pound-for-pound jedničkou z nějakého důvodu. Aktuálně je nejlepším MMA zápasníkem, protože moc dobře ví, co dělá. Pokud bychom tento fakt jen tak přehlíželi, byli bychom sami proti sobě,“ řekl Mendez hned v úvodu rozhovoru s Helen Yee.


„Samozřejmě nám věřím, ale rozhodně si nemyslím, že to bude tak snadné, jak mnozí tvrdí nebo píší. Půjde o naprostou válku, která podle mého potrvá celých pět kol. Bude to náročná bitva, ve které nesmíme vůbec nic podcenit,“ předpokládá.

Islam Makhachev predikce Islam Makhachev


„Troufám si však říct, že v lehké váze můžeme porazit úplně všechny soupeře, co se v UFC nachází,“ cítí ústřední kouč ze slavné American Kickboxing Academy.

„Víte, tohle jsou bojové sporty. Dostanete nějaký šťastný úder a spíte, to se bohužel stát může. Co se ale dovedností týče, tak věřím, že je Islam nejlepší a na body porazí každého. A s Volkanovskim to pravděpodobně bude pětikolová válka se vším všudy,“ dodal Mendez.


Další články