Sleduj nás

Maté Kertész: Chtěl bych Piráta Krištofiče! Uděláme pěkný zápas

Maté Kertész: Chtěl bych Piráta Krištofiče! Uděláme pěkný zápas
První kolo pyramidy Gamechanger je zatím stále poměrně daleko, ale jednotliví bojovníci si již obhlížejí své možné soupeře a vyhlašují, na koho by si věřili.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Tento proces sice zatím nemůže ovlivnit složení jednotlivých dvojic, které si to v prvním kole na OKTAGONu 40 v Ostravě rozdají, ale dostáváme zajímavé indicie a jsme samozřejmě svědky zábavné psychologické hry.

Maté Kertész je v OKTAGONské veltrové divizi již dlouholetou stálicí. Maďarský borec změřil síly například s Veličkovičem a také dvakrát s Jungwirthem a Kozmou. Právě bitvu Růžového Pantera s Kaikem Britem pozorně sledoval a jako všichni ostatní nevěřil, co se to v kleci událo za šílenost.


"Byl to šílený zápas, měl jsem po něm husí kůži. Nebyl jsem však překvapený. Brito je dobrý postojář. Ale řekl bych, že úroveň jeho dominance byla poměrně překvapivá. Byl to prostě jeho večer,“ popsal trefně dění v Ostravar Aréně.

Na Davida Kozmu ani Kaika Brita však Maté v prvním kole narazit nemůže. Vzhledem k nasazení se ocitl na stejné straně pavouka a pro úvodní kolo tak pro něj připadají v úvahu zatím jen dva bojovníci. Alex Lohoré je velmi pravděpodobným dalším účastníkem a Pirát Krištofič je již potvrzeným. Právě slovenský borec padl Kertészovi do oka a rád by jej v březnu viděl na druhé straně klece.


„Může to být kdokoliv, ale mě se docela líbí Pirát Krištofič. Myslím, že bychom udělali pěkný zápas. Samozřejmě si počkám, kdo další se tam objeví,“ nechce se unáhlit Maté.

Pro toho je kromě obrovské finanční odměny pro vítěze velkou motivací i šampionský opasek veltrové divize. Ten, kdo vystoupá náročným turnajem až na vrchol, totiž s velkou pravděpodobností dostane šanci v titulovém zápase.

Tam již Maté jednou neuspěl a právě šampionské ambice jsou pro něj motorem v neustálém tréninku, který v poslední době prokládá pravidelnými kempy ve věhlasné American Kickboxing Academy.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články