McGregor jde dobývat filmový průmysl, zahraje si v předělávce hitu z 80. let

McGregor jde dobývat filmový průmysl, zahraje si v předělávce hitu z 80. let McGregor s partnerkou Dee Devlin na filmovém festivalu v Cannes | zdroj: Profimedia

Irský bojovník kývnul na nabídku zahrát si po boku Jakea Gillenhaala v remaku akčního hitu z konce 80. let.

Conor McGregor už dávno není jen sportovní hvězdou a jeho popularita sahá daleko za hranice oktagonu UFC. Není tak divu, že se ho mnozí producenti snažili zlákat k účasti ve svých filmech. Ir však vytrvale odmítal, své herecké dovednosti prezentoval zatím pouze v reklamních spotech. Tomu je ale konec, jak prozradila jeho zástupkyně.

"Conor McGregor je velmi nadšený, že může rozšířit svou bohatou kariéru do Hollywoodu. Přestože prioritou zůstává bojování, je to začátek dalšího úspěšného podniku v McGregorově impériu. Nemůže se dočkat, až začne natáčet."

A v jakém filmu tedy Conora uvidíme? Půjde o remake snímku Hrozba smrti (v orginále Road House) z roku 1989, který z hříšného tanečníka Patricka Swayzeho udělal hvězdu akčních filmů.

"Patrick Swayze hraje muže, který udrží pořádek i v nejdivočejším nočním klubu. Právě díky němu se zanedbaný podnik v malém městečku na Missouri promění ve vyhledávanou diskotéku, kde nikdo nemá strach. Přináší mu to i nepřátele. Chtějí si s ním vyřídit účty nejtvrdším způsobem. Když se jim to nedaří, spojí se s brutálním mafiánem, který ovládá celé okolí. Najednou proti sobě má mladíka, který se odmítá podřídit, i když cítí jasně hrozbu smrti," píše se na portálu ČSFD.

V hlavní roli nové verze se objeví Jake Gyllenhaal. Koho přesně bude hrát McGregor, zatím není jasné, mělo by však jít o fiktivní charakter. Natáčet by se mělo začít již tento měsíc v Dominikánské republice, snímek bude poté k vidění na platformě Amazon Prime Video.

McGregor nebude prvním bojovníkem, který se postaví před kameru. V minulosti jsme na filmovém plátně mohli vidět například Georgese St. Pierra (Kapitán Amerika), Quintona "Rampage" Jacksona (A-team) či Valentinu Shevchenko (Modřiny). Ex-UFC bojovnice Megan Anderson dokonce Extraction 2 natáčela loni v České republice.

Zdroje:  csfd.cz , deadline.com

Nejnovější články