McGregor má na krku další obvinění z napadení, žena před ním prý musela z jachty utéct skokem do moře

McGregor má na krku další obvinění z napadení, žena před ním prý musela z jachty utéct skokem do moře Conor McGregor na své jachtě | zdroj: Profimedia

Slavný zápasník je vyšetřován úřady na ostrově Ibiza kvůli incidentu, jenž se měl odehrát na jeho narozeninově oslavě v létě minulého roku.

Rok 2023 již přinesl světu MMA několik tvrdých úderů poškozujících pověst tohoto stále oblíbenějšího sportu. A velmi brzy k nim může přibýt další, závažná obvinění byla totiž vznesena vůči Conoru McGregorovi.

Irské hvězdě rozhodně nejsou cizí problémy s agresivním chováním – v New Yorku hodil rudl na autobus převážející jeho rivala Khabiba Nurmagomedova, v Itálii měl zlomit nos tamějšímu hudebníkovi, v domovském Irsku napadl v hospodě sedícího postaršího muže a stále tam podle všeho čelí i obvinění ze znásilnění. A to je jen částečný výčet jeho „incidentů“.

Aktuální kauza se vztahuje k údajnému napadení, kterého se měl McGregor dopustit na své jachtě v blízkosti ostrova Ibiza v červenci minulého roku. Slavný zápasník tam tehdy slavil 34. narozeniny a v pobřežním klubu měl podle všeho potkat známou z Dublinu, kterou následně pozval na svou jachtu na pokračování párty. Ráno po oslavě ji pak měl začít bezdůvodně slovně urážet, kopnout do břicha a udeřit do obličeje, načež upadla na zem. Následně k ní přiskočil a podle ženiny výpovědi na ní měl křičet: „Utopím tě, kdo si myslíš, že jsi?“

Žena poté ze strachu z pokračování útoku měla skočit do moře, kde byla krátce nato vyzvednuta lodí pobřežní stráže. V nemocnici jí byly ošetřeny zranění v podobě odřenin a modřin po celém těle a několik fraktur v oblasti zápěstí.

Celou věc poté oznámila místní policii, ale nepodala úplnou výpověď, protože byla dle svých slov v šoku a španělští policisté neuměli anglicky. Vyšetřování bylo tedy již v srpnu zastaveno s vysvětlením, že bylo vyloučeno, že by Conor McGregor měl být viníkem tohoto útoku nebo se na něm jakkoliv podílet.

Případ byl však nedávno znovu otevřen poté, co žena podala obvinění z tohoto napadení doma v Irsku. V následujících týdnech by tak měly probíhat výslechy oběti a potenciálních svědků.

Sám hvězdný bojovník se k této věci vyjádřil prostřednictvím své tiskové mluvčí Karen Kessler: „Pan McGregor naprosto odmítá všechna obvinění vznesena hostem na jeho lodi.

Zdroje:  The Sun , mmamania.com , www.marca.com

Nejnovější články