McGregor slibuje, že zápas s Chandlerem bude do konce roku. Na mušce už má dalšího velikána boxu

McGregor slibuje, že zápas s Chandlerem bude do konce roku. Na mušce už má dalšího velikána boxu Conor McGregor a Michael Chandler | zdroj: Profimedia

McGregor sice ještě nevstoupil do testovacího antidopingového programu, přesto nepochybuje o tom, že se jeho očekávaný zápas s Chandlerem odehraje ještě letos.

Už za pár dní odstartuje vysílání letošní série populární reality show The Ultimate Fighter, v níž se v roli trenérů soupeřících týmů představí Conor McGregor a Michael Chandler. Ti by následně měli svést také souboj v kleci. Problém je v tom, že hvězdný Ir není aktuálně veden v testovacím programu USADA a jakmile do něj znovu vstoupí, mělo by trvat 6 měsíců, než bude moci nastoupit k zápasu.

"Je to hotová věc. Do konce tohoto roku budu zpátky v kleci. Chystám se na to," ujistil McGregor během krátkého setkání s novináři ve své restauraci. "Zápas s Chandlerem bude oznámen během Ultimate Fightera, ten začíná za pár dní na ESPN a než skončí, budeme mít pro fanoušky datum."

"Notorious" stejně jako v minulosti očekává, že to bude jen začátek a v následujícím roce ho uvidíme v oktagonu několikrát. Očividně si ale stále dělá zálusk také na návrat do boxerského ringu. Když se ho jeden z novinářů zeptal, co by říkal na souboj s Canelem Alvarezem, neváhal Conor ani vteřinu.

"Jsem levák, Ryder byl taky levák, Billie Joe Sanders taky. Viděl jsem způsoby a věci, co bych udělal a vím, že on slábne. Bojoval bych s Canelem, vůbec žádný problém," vysvětlil, proč by si na legendu boxu věřil. Ani jeden ze zmiňovaných boxerů sice nad Mexičanem nezvítězil, je ale vidět, že Conor rohovnický sport bedlivě sleduje a dělá si poznámky.

Koneckonců i nový dokument z produkce Netflixu budil dojem, že je hvězdný Ir bojem skutečně posedlý a určitě nemíní pověsit rukavice na hřebík. Často ho ale zpomalují vnější okolnosti, případně zranění. Uvidíme tedy, v jaké formě se vrátí s Chandlerem. Pokud vítězně, možná ho skutečně v příštím roce uvidíme v akci častěji. U něj však jeden nikdy neví.

Zdroje:  The Mac Life

Nejnovější články