Sleduj nás

Michal Martínek hodnotí svého dalšího soupeře v KSW. Je připraven na válku

Michal Martínek hodnotí svého dalšího soupeře v KSW. Je připraven na válku
Nejlepší česká těžká váha má před sebou další oficiálně domluvený zápas. Michal Martínek si to rozdá s polským drsňákem, který má zkušenosti i ze slavné UFC.

První ostrá zkouška za branami KSW se Michalovi povedla na jedničku. V polovině června po bodovém rozuzlení vyzrál nad Filipem Stawowym a vyhoupl se rovnou na páté místo žebříčku těžké váhy.

Druhá zkouška se uskuteční 14. října a podle očekávání bude o něco náročnější. „Blackbeard“ se střetne s ostříleným veteránem Danielem Omielanczukem, který má kromě KSW také bohaté zkušenosti se slavnou UFC. Zde působil ještě v roce 2017, než ho ze smlouvy vystřelil slavný „Razor“ Curtis Blaydes.


reinders martinek mma ksw

„U Daniela bych rozhodně vypíchl jeho dobrou práci na pletivu a tvrdý postoj. Plus musím zmínit i dobrou práci na zemi, takže se jedná vlastně o komplexního borce. Má teď sice tři prohry v řadě, ale zato se proti mně určitě ukáže v nejlepší možné formě. On nechá v kleci všechno, ale to zároveň plánuji udělat i já,“ pronesl Martínek po vyhlášení své nové bitvy.


Tohle nebude poprvé, co se Martin představí proti UFC veteránovi. Na památném turnaji OKTAGON 15 po sérii několika úderů zlomil čelist Viktoru Peštovi.

„Když jsem naposledy čelil veteránovi z UFC, radoval jsem se z výhry, ten zápas mi sedl. Takto nároční protivníci mi vyhovují, jelikož mě nutí být nonstop ve střehu. Já i Daniel jsme ve světové stovce žebříčku,“ dodal Martínek, který v souvislosti se zápasy měl připravený vzkaz i pro fanoušky. „Mám pro vás dárek, který vám už brzy odhalím!“ Naznačil tím, že by ještě letos mohl čelit nějakému velkému jménu.

Další články