Sleduj nás

Mike Perry: Měl jsem boxovat s Jakem Paulem, on se ale zalekl a vše zrušil

Mike Perry: Měl jsem boxovat s Jakem Paulem, on se ale zalekl a vše zrušil
UFC veterán Mike Perry odhalil děsivou pravdu, která rozhodně nepotěší fanoušky Jakea Paula.

Americký YouTuber rozhodil sítě a oslovil několik potenciálních soupeřů, kteří by mu mohli dělat tanečního parťáka v ringu. Jedním z původně oslovených lidí byl i známý rváč a drsňák „Platinum“ Mike Perry, s nímž se údajně jednání dostala až do fáze, kdy se řešila předzápasová smlouva. V ten moment ale Jake znenadání vycouval.

„Můj tým a tým Jakea Paula se sešly a řešily podmínky smlouvy. Vše bylo na dobré cestě a já v jeden moment věřil, že k tomu zápasu doopravdy dojde. Pak mi ale zničehonic přišla zpráva, že Jake o duel se mnou nestojí a dohoda se ruší. A jelikož on tu smlouvu nepodepsal, neměl jsem žádné záruky,“ pustil si Perry ústa na špacír v interview pro Bare Knuckle FC.


„Já a Jake jsme spolu měli boxovat, taková je holá pravda. On měl nejprve silné řeči, a když zjistil, jak dobrý ve skutečnosti jsem, tak vycouval. Zkoukl nějaká má videa, zjistil, co jsem provedl s Venomem Pagem, a vycouval prostě. Tohle je ten váš internetový hrdina, jak ho všichni uznáváte. Takhle se chová,“ práskal na něj Perry.

Že známý UFC veterán nemluví jen tak do větru, to posléze potvrdil i na svých sociálních sítích, kde zveřejnil důkazy. Ty nám prezentuje zápasnická smlouva, která byla z jeho strany již podškrábnuta, ze strany soupeře ovšem nikoliv.


https://twitter.com/PlatinumPerry/status/1610355793626382341?s=20&t=QO48dOGo07Hml6dCXe30ZQ

https://twitter.com/PlatinumPerry/status/1610430334599831553?s=20&t=uruEwpeZuZbJJKN1Yu_mUg

nxlift


Další články