Sleduj nás

Miloš Petrášek se vrací do Německa. Ukáže se na turnaji v Mnichově

Miloš Petrášek se vrací do Německa. Ukáže se na turnaji v Mnichově
OKTAGON odstartuje kalendářní rok 2023 již začátkem února dalším turnajem u našich západních sousedů.

Karta OKTAGONu 39 se začíná finálně rýsovat a je jasné, že organizace při své premiéře v Audi Dome bude chtít zanechat extra silný dojem. Pomoci by k tomu měl i čerstvě ohlášený zápas, ve kterém si to rozdají Miloš Petrášek a Pavol Langer.

Meloun bude do tohoto duelu vstupovat s bilancí dvanáct výher a sedm porážek, kdy všechna vítězství získal před limitem!


Zástupce Reinders Teamu bere každého soupeře, kterého před něj promotéři postaví a nebojí se i těch nejtěžších výzev. Díky tomu nasbíral Petrášek v posledních zápasech negativní skóre, ale na oplátku nabral cenné zkušenosti.

V posledním zápase dokázal čelit německé jedničce Stephanu Puetzovi, kterého hlavně v závěru hodně potrápil.


„Připravil jsem se, bojoval a odcházím s hlavou nahoře. Do třetího kola jsem nastupoval nahulenej jako ještě nikdy, a přes to jsem to nechtěl vzdát. Věřím, že ze mě Stephan udělal zase o něco lepšího zápasníka pro příště,“ zhodnotil Meloun náročný duel s německým Terminátorem na jeho domácí půdě.

Pavol Langer má v poslední době proti Reinders Teamu pozitivní bilanci. Nejprve si dokázal poradit s Tomášem Peleškou, kterého udolal TKO a následně dokázal uškrtit i Lukáše Dvořáka.

Skóre pro pražský gym upravil až Daniel Škvor, který Pavola přetlačil na body v rámci turnaje OKTAGON 32. Celkový rekord zkušeného slovenského borce je nyní deset výher a devět porážek.


Favoritem je v tomto duelu jednoznačně Miloš Petrášek, který se nachází na třetí pozici v hodnocení polotěžké váhy.

Pokud Meloun zopakuje kvalitní výkon, který předvedl proti Stephanovi, měl by se výhrou posunout na samotný vrchol polotěžké divize a o pozici vyzyvatele si to následně rozdat s Rafaelem Xavierem.

Další články