Mistrovství! Sean O´Malley odčinil prohru a naprosto zdemoloval železného Veru

O´Malley

Hlavním zápasem turnaje UFC 299 byla odveta Sean O´Malley vs Marlon Vera 2, která slibovala hodně zajímavou podívanou. Chito byl totiž doposud jediný bojovník, který dokázal na Sugu vyzrát, i když si to Sean nechtěl připustit a stále mluvil o tom, že je neporažený. Jeho bilance však mluví jasně. Po dnešku však už asi O´Malleymu nikdo prohru předhazovat nebude. Šampion totiž nabídl dominantní výkon, v souvislosti s nímž se mluví o mistrovství.


RFA promotér Marhanský reaguje na další blamáž v podání Vaška Mikuláška

O´Malley hned po první prohře mluvil o tom, že měl vlastně Vera jen štěstí v tom, že trefil nerv na noze a Sean tak byl indisponován, což vedlo k prohře. Zmiňoval však, že v 9 z 10 zápasů by Veru jasně porazil, což nám nyní dokázal. V hlavním zápase turnaje UFC 299 v podstatě nedal soupeři šanci. To však neznamená, že jsme viděli rychlou podívanou. Vůbec ne… Vera totiž neuvěřitelně držel a stále byl v zápase. V jeden moment inkasoval čisté koleno na hlavu, ale ani to ho nedokázalo zastavit. Nakonec jsme tak dostali plných pět kol, po kterých O´Malley padl vyčerpáním, protože v úplném závěru chytil jedovatý spodek, který s ním evidentně zahýbal.

Na bodech to však nic neměnilo. Šampion svůj titul obhájil naprosto jasně s tím, že dva rozhodčí to viděli 50:45 a jeden dokonce 50:44, což znamená, že Suga pro sebe uloupil úplně všechna kola. Jako vždy se totiž mihl spolehnout na svou rychlost a techniku. Vera se sice snažil souboj trochu znepříjemnit, ale během pěti kol se nedokázal více prosadit. Sice trefoval, ale ani jednou nedostal soupeře do vážnějších problémů.

V minulosti se o O´Malleym mluvilo jako o tlačence a umělé hvězdě, ale to už se nyní říct nedá. Suga má totiž na kontě skalpy borců, jako je právě Vera, Sterling nebo Yan, což jsou špičky divize. Uvidíme tedy, kdo přijde na řadu další. Mluví se o možném souboji s Dvalishvilim, který hrozí hlavně na zemi.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *