Monster Kníže nemá problém Kincla vyzvat! Jaký faul prý klidně použije?

Kníže Monster Kincl Vémola

Odveta Kincl vs Vémola 2 stále vzbuzuje silné emoce. Ani tak ne mezi oběma borci, kteří už se k věci vyjádřili a nyní si dávají zasloužený klid, ale spíš mezi blízkým okolím. Dočkali jsme se například hodně ostré reakce Petra Knížete aka Monstera, který by se prý dokonce nebránil ani vzájemnému souboji.

Kincl prozradil, co po zápase v kleci řešil s Vémolovým trenérem! Co řekl Terminátorovi?

„Blbé je to, že v té divizi momentálně nikdo není, kdo by ho mohl ohrozit. Nevím o tom, že by tam byl někdo, kdo by mohl s Kinclem adekvátně zápasit. A proto vidím jedinou možnost… To co Kincl teď dělá, jako zápas s Pirátem a teď s Karlosem, pro mě byla úplná tragédie. Takže si myslím, že ho buď musím vyzvat a zmlátit já, anebo ještě, až se jednou vrátí Makhmud Muradov z UFC, tak mu dá přes držku. Mach měl taky titul v osmdesát čtyřce, že jo. Tím pádem by byl vhodný vyzyvatel. Ale teď je v UFC, takže nemůže. Nicméně doba, kdy se vrátí zpátky, určitě přijde,“ avizuje Monster pro iSport.cz, že se s Kinclem utká on sám a nebo pošle svého svěřence Muradova.

„Já to myslím vážně, jako! Protože… Rozumíte, když v té divizi pořádně nikdo není a on předvádí opírání se o pletivo, tak v tom případě. Oukej, let’s go to the fight! Za ty prachy. Za ty prachy mu rozbiju držku.

Rozumíte, já jsem se bavil i s Karlosem a trenéři mu po čtvrtém kole řekli, že vyhrál čtyři kola. Takže si to proto jen hlídal. I tak ale, když se na to dívám z pohledu, že bych to já bodoval, tak jsem tam neviděl ze strany Kincla nic zajímavýho. Jedinou výraznou aktivitu, kterou udělal, bylo to, že se rychle zvedl, když ho Karlos hodil. Jinak se opíral o pletivo a bránil.




    

Já si představuju titulový zápas na pět kol jiným způsobem. A ještě si představuji to, že když už to člověk takhle jakoby odzápasí, že mi je z toho skoro do breku, nebo na blití, tak si má prostě posypat popel na hlavu a říct: ‚Příště to bude lepší.‘ A ne, že ještě machruje, jakej podal dobrej výkon a jaká je superstar. Za to bych ho normálně nakopal do rozkroku. Fakt… Klidně i v zápase.“

V souvislosti se šampionem Kinclem se sice mluvilo o možném souboji s Attilou Véghem nebo případně Bryczekem, ale nyní se na seznam přidalo i jméno Petr Kníže. Ten už v minulosti v OKTAGONu působil, kdy sporně vyhrál nad Britem a poté v odvetě nestačil na Kozmu. Následně jsme ho měli vidět v RFA, ale na avizovaný souboj s Wittnerem zatím nedošlo. Uvidíme tedy, jak se ještě situace vyvine.




   

Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polotěžké váhy 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

17.9. Frankfurt – OKTAGON 46

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 






4 komentáře na “Monster Kníže nemá problém Kincla vyzvat! Jaký faul prý klidně použije?”

    1. Že tě jako první napadlo zrovna tohle je samo o sobě důkazem toho v jakých diskuzích by ses měl uplatňovat.
      Kincl vyhrál jednoznačně dle pravidel MMA a ten titul mu náleží, ale v ostatním má Kníže pravdu. Šampion a král Oktagonu by se měl bít jako zvíře a tomu on zůstal hodně dlužný.

  1. Je pravda, ze jsem se komentarem priblizil IQ Monstera, coz nemeni na tom, ze ma velmi zkresleny nazor diky pratelstvi s Vemolou. Proto jeho nazoz neberu jako nazor odbornika.

    A nejak zapominame, ze tam Kincl nezapasil sam se sebou. Tolik k nazoru, ze by se tam bit jako sampion. Zapas se mohl odehravat jinak, kdyby je rozhodci trhali od sebe. Jenze nakonec zapas dopadl podle Vemolovo zpusobu boje. Nema a nikdy nemel zajem delat atraktivni zapasy. Tak musi pocitat, ze mu nekdo nastavi obcas zrcadlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *