Nate Diaz bude boxovat s Jakem Paulem a odhalil i své další plány

Nate Diaz bude boxovat s Jakem Paulem a odhalil i své další plány Jake Paul na předzápasovém vážení | zdroj: Profimedia

Je to tady. MMA fighter Nate Diaz bude dalším soupeřem boxujícího youtubera Jakea Paula, na začátku srpna se v Dallasu utkají v zápase na 5 kol ve váze do 84 kilogramů. 

"Kromě Canela je největší hvězdou boxu," odůvodnil Diaz, proč se nakonec rozhodl boxovat právě s youtuberem. "Jsem tady, abych ho porazil. Jsem král bojových sportů, a pak zamířím zpět do UFC, abych získal své pásy. Rozsekal jsem Conora za to, že machroval a tady jsem, něco jako super hrdina opravdového bojování. King reálné fight game."

Pro Paula půjde o dalšího soupeře z řad ex-UFC bojovníků. Ty zatím dokázal porážet, nestačil až na boxera Tommyho Furyho. Zachrání Diaz čest MMA fighterů, anebo bude dalším zářezem v Jakeově životopise?

"Můj poslední zápas neskončil tak, jak jsem chtěl, ale výsledek byl tou nejlepší věcí, jaké se pro mé boxerské cíle mohla přihodit. Teď si totiž svět myslí, že jsem zranitelný, zatímco já jsem soustředěnější než kdy dřív," nechal se slyšet Paul. "Můj tým chtěl, abych vzal nějaký lehký zápas jako třeba s KSI (boxující rapper), ale takový já nejsem. Nate Diaz je považován za jednoho z nejdrsnějších bojovníků všech dob, ale on a jeho tým si otvírají pusu už moc dlouho. Lidi mi říkají, že Nate už roky trénuje s Andre Wardem, že má neuvěřitelnou fyzičku, že odmítá jít k zemi. Dobře pro něj. Já nezapomněl na tu facku v zákulisí v Arizoně a 5. srpna Problémové dítě (Paulova přezdívka, pozn. red.) rozseká a knockoutuje stocktonského gangstera."

Kdo bude Diazovi a Paulovi dělat předskokany, zatím oznámeno nebylo. Nate ale na startovku určitě protlačí některé své týmové parťáky.

Zdroje:  Tisková zpráva

Nejnovější články