Sleduj nás

Nate Diaz potvrdil, kdo bude jeho příští soupeř

Nate Diaz potvrdil, kdo bude jeho příští soupeř
Nate Diaz má po konci v UFC zájem pouze o ty finančně nejzajímavější zápasy. A ví, kdo mu je zajistí.

Po duelu s Tonym Fergusonem vypršela slavnému kalifornskému fighterovi s UFC smlouva. Stal se tedy volným bojovníkem a ihned během rozlučky hlásal, že by si v bojových sportech rád vyzkoušel nové odvětví.

„Když mi bylo 17-18 let, začínal jsem zápasit, mou doménou byl box. V gymu jsme boxovali, měl jsem i boxerského kouče, ale uplatnit jsem se v tom oboru nemohl, protože všude kolem mého bydliště se konaly pouze MMA zápasy,“ vysvětloval Diaz.


nate diaz vyhra vyjadreni spor

„To byl ten důvod, proč jsem byl vtažen do klece místo do ringu, každopádně jsem na box nikdy nezanevřel a slíbil jsem si, že až s MMA skončím, tak si ho vyzkouším. A teď nastala ta vhodná příležitost,“ řekl na YouTube kanálu iD Boxing.


Na box na té nejvrcholnější úrovni to asi nevypadá, ale ty pravé money fighty vám stejně jistí šampioni nezaručí. To takový Jake Paul je už jiná písnička.

„Jake je zaručeně jednou z možností. Momentálně má před sebou velký fight (s Andersonem Silvou), a pokud ho vyhraje, tak si jsem jistý, že náš souboj lidé uvítají. Rozhodně se na to osobně přijdu podívat, a pokud Jake vyhraje, tak něco domluvíme,“ slíbil Nate.

https://top-fight.cz/ufc/to-byl-fofr-nate-diaz-ma-po-konci-v-ufc-domluveny-dalsi-zapas/


Další články