Nejsem ten nejlehčí soupeř, ale byl by to největší zápas. Chandler má po další porážce spadeno na McGregora

Nejsem ten nejlehčí soupeř, ale byl by to největší zápas. Chandler má po další porážce spadeno na McGregora Michael Chandler | zdroj: Getty Images

Výsledkově se sice Michaelu Chandlerovi v UFC nedaří, jeho zápasy ale fanoušci milují. On by jim rád dal bitvu s Conorem McGregorem, nepohrdl by ale ani trilogií s dávným rivalem.

Přestože opět předvedl divácky atraktivní výkon a domů si zase odnesl bonus 50 tisíc dolarů za nejlepší zápas večera, ani tentokrát Michael Chandler na vítězství nedosáhl, když byl ve druhém kole souboje s Dustinem Poirierem nucen odklepat škrcení rear-naked choke. Na poturnajové tiskové konferenci neskrýval zklamání, se svým výkonem byl však spokojený. Se smíchem pak dodal, že v Madison Square Garden už víckrát bojovat nebude, jelikož tu má bilanci 0-3. 

Nijak zvlášť ale smutnit nemusí, fanoušci i šéf UFC ho milují. "Je zábavný, je jako náš vlastní Arturo Gatti," přirovnal White Chandlera ke slavnému boxerovi, který proslul díky velmi agresivnímu stylu. "Vždycky udělá zábavné zápasy, přichází bojovat a nechá v oktagonu všechno. To proto ho lidi milují." K zápasu s Poirierem pak šéf UFC doplnil: "Bylo to jedno z nejlepších prvních kol, jaké jsem za hodně dlouho dobu, možná vůbec kdy, viděl. Už předem nebylo pochyb, že to bude nejlepší zápas večera, možná jsme měli těm klukům vyplatit bonus už včera."

Otázkou teď je, s kým by se měl "Iron Mike" utkat příště. On sám se už dlouho nabízí jako ideální soupeř pro McGregora, pokud se tedy irská superstar po natáčení filmu Road House k bojování ještě vrátí.

"Myslím, že až se bude vracet a podívá se na možné soupeře, já nejsem ten nejlehčí zápas, který by mohl vzít, ale jsem ten největší. Myslím, že Conorův comeback udělá velká čísla tak jako tak. Ale kdyby se do oktagonu vrátil proti mně, udělá to ohromná čísla. Respektuju ho a rád bych ho viděl zpátky. A možná budu tím, proti kterému se vrátí." Pak se obrátil přímo na Ira, kterého označil za legendu: "Vrať se ke své první lásce, Conore, a pojď se mnou do oktagonu."

Jeden z novinářů ale nadhodil také jméno Eddie Alvarez. "Underground King" byl nedávno vyvázán ze smlouvy s ONE Championship, kde se mu ale příliš nedařilo a je tedy nepravděpodobné, že by ho UFC chtělo zpět, což potvrdil i Dana White, který uvedl, že se snaží přivést spíš mladé bojovníky, kteří mají šanci v budoucnu získat titul. Pokud by se však Alvarez vrátil, Chandler by prý třetím soubojem nepohrdl.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články