Hlavní obsah

Nepřípustné! Šéf UFC na Silvestra zfackoval svou ženu, teď se kaje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle asi nebylo promo k jeho nové organizaci Power Slap, kde se soutěží ve fackování... Šéf slavné bojové organizace UFC Dana White krátce po příchodu nového roku zfackoval svou manželku Annu. Incident natočil jeden z návštěvníků nočního klubu v Cabo San Lucas v Mexiku, kde stejně jako slavný pár slavil Silvestr. White poté vydal prohlášení, ve kterém říká, že pro jeho čin neexistuje žádná omluva.

Foto: @AcasualIzzyfan, Twitter

Prezident UFC Dana White.

Článek

Na americkém webu TMZ bylo zveřejněno video z nočního baru v Mexiku, na němž je zachycena hádka šéfa UFC s manželkou. Ta mu vlepila facku jako první a White zjevně silně posilněn alkoholem, ostatně stejně jako jeho žena, jí úder neváhal oplatit. Přátelé dvojice, kteří s ní společně oslavovali příchod nového roku, ji od sebe později oddělili.

Konflikt netrval dlouho, ale na pořádný poprask bylo zaděláno. White pak od redakce TMZ dostal prostor se k celé situaci vyjádřit. „Jsem v Cabo v Mexiku na svátky se svou rodinou a svou ženou, se kterou jsme slavili Silvestra a bohužel se to stalo," začal.

„Jsem jedním z těch chlapů, který říká, a slyšeli jste mě to říkat roky, že nikdy, nikdy neexistuje omluva pro chlapa, který vztáhne ruku na svou ženu. A teď jsem tady a mluvím o tom. Moje žena a já jsme svoji skoro 30 let, známe se od svých 12 let. Společně jsme prošli několika s**čkami. Máme spolu tři děti a tahle situace je hrozná," pokračoval White ve své zpovědi.

Uvedl, že s dětmi situaci probírali a video z incidentu jim s manželkou ukázali. „Lidi na to budou mít svůj názor. Většina z těch názorů bude správná, zvláště směrem ke mně. Nikdy nevztahuj ruce na ženu. S manželkou jsme spolu velmi dlouho, známe se odmalička a tohle je jedna z těch nešťastných situací," řekl s tím, že svou roli určitě hrálo i značné množství alkoholu, ale že to ho neomlouvá. Se ženou se prý vzájemně omluvili.

I ona se k incidentu vyjádřila. „S Danou jsme manželé téměř třicet let. Říct, že je něco takového výjimečné, je slabé slovo. Nikdy předtím se nic podobného nestalo. Bohužel jsme oba na Silvestra hodně pili a věci se vymkly kontrole na obou stranách. Probrali jsme to jako rodina a omluvili jsme se navzájem," uvedla Anna, která doufá, že lidé budou respektovat jejich soukromí, zvláště v zájmu jejich dětí.

Reklama

Související témata:
Nový rok