Nesympatie? Zajícová se zamýšlí nad tím, jaký vliv na její prohru měli rozhodčí

Zajícová

Veronika Zajícová vstupovala do souboje na turnaji RFA 15 jako jasná favoritka. Původně plánovaná soupeřka byla totiž nucená odstoupit, takže se na poslední chvíli našla náhrada, kterou byla bojovnice Vranková. Obecně se čekalo, že Zajícová srovná svou sérii na 2:2, ale opak byl pravdou. Navzdory tomu, že šla Zajícová po ukončení, nakonec padla na body, čímž svou bilanci pohoršila na 1:3 s tím, že poslední 3 zápasy prohrála, s čímž nesouhlasí a zamýšlí se nad tím, proč rozhodčí neřešili fauly, které prý soupeřka dělala.


Přepadovka! Psychopat Bejr si pro Novotoného došel až do kanceláře

„První kolo jsem určitě vyhrála. Druhé kolo si myslíme, že jsem vyhrála taky. I kdyby však bylo nerozhodné, tak mělo jít na mou stranu z toho důvodu, že soupeřka udělala dva fauly. To takové, že když jsme ležely na zemi, tak mi dala čistě koleno do hlavy. Další faul byl, že mě kopla do hlavy, když jsme byly na zemi. Má se to řešit tak, že má rozhodčí stopnout zápas, postavit nás a řešit to. Měli mě zkontrolovat, jestli jsem v pořádku a mohu pokračovat. Soupeřce mají strhnout body. To se však nestalo. Ani se nad tím nepozastavili.

Nevím, jestli na to měli vliv rozhodčí, že jsem jim nesympatická nebo mě nemají rádi. Jako rozhodčí tam byl například i můj bývalý trenér z bývalého gymu, se kterým nemáme dobré vztahy. Třeba to na to mohlo mít vliv. Nevím… Když měl zápas Vašek Mikulášek a kopl soupeře mezi nohy, tak se to řešilo hodně intenzivně. U mě se nad tím nikdo ani nepozastavil, takže nevím,“ vyjádřila se Zajícová k souboji pro kanál Celebrity revue.

   

Zajícová se po třetí prohře v řadě stala terčem kritiky

„Prohrála jsem na body. Sice mi všichni píšete a chodíte za mnou s tím, že jsem měla vyhrát, ale já jsem měla vyhrát před limitem. Prohrála jsem, ale co… Neposeru se z toho. Vím, že mám stále plno nedostatků, tak prostě budu pořád makat. A věřím, že to vítězné přelomené přijde už brzy. Přeci jen mi teď bylo 20 let. Mám ještě všechno před sebou.

A nejvíce mě dojímají ti chytráci, kteří mají na mě pořád narážky. Zkuste si někdy jít do té klece a pak si pište. Ale na druhou stranu vám děkuji za to, že mi zvyšujete dosah na IG,“ reagovala Zajícová, kterou prý fanoušci v souboji viděli vyhrát. Oficiálně je z toho však třetí prohra v řadě a bilance 1:3, což se prý mladá bojovnice ještě pokusí otočit. Je totiž pravda, že má ještě celou kariéru před sebou.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *