Sleduj nás

Nový soupeř? Whittaker má s výběrem jasno. Čeká na signál od UFC

Nový soupeř? Whittaker má s výběrem jasno. Čeká na signál od UFC
Robert Whittaker tuší, kdo bude jeho příští soupeř. Čeká na potvrzení ze strany UFC.

Australský „Reaper“ si naposledy během Fight Night turnaje v Paříži hravě poradil s Marvinem Vettorim, což ne každý vyloženě čekal. Díky tomu si ovšem vysloužil uznání publika a i samotného šéfa UFC.

Logicky se tedy dá říct, že bývalý šampion čeká na novou titulovou příležitost. Tu by měl údajně také dostat, pouze mu musí jít osud ještě jednou trochu naproti.


„Nikdo nemůže s naprostou přesností něco předpovědět nebo zaručit, ale co jsem se bavil s manažerem, máme vyjednané podmínky, že bych mohl čelit Alexu Perreirovi, pokud nyní porazí Adesanyu,“ prozradil Whittaker v interview pro Middle Easy.

„Počkám si tedy, jak se tato bitva vyvine. Osobně v ní ale přeci jen lehce favorizuji Izzyho, protože to je vskutku skvělý defenzivně laděný bojovník a protiútoky jako on nemá jen tak někdo,“ míní.


„I když Alex už Izzyho dvakrát porazil, tak se stalo v odvětví, kde měl navlečené velké rukavice. Tady máme malé, což je zatraceně velký rozdíl. Každá rána je více cítit, a když náhodou inkasujete, nedostanete deset sekund na vzpamatování. Rozhodčí hned zasáhne a je konec,“ zanalyzoval titulové utkání, kterého se dočkáme 12. listopadu na turnaji UFC 281.

https://top-fight.cz/ufc/adesanya-duel-mezi-whittakerem-a-vettorim-me-nepumpuje-uz-predem-znam-vysledek/

„Co se mě tedy týče, počkám si na výsledek této bitvy a potvrzení ze strany UFC. Kdyby to nevyšlo, budu připravený porazit každého, kdo se proti mně postaví, abych si tu bitvu o titul vynutil,“ dodal Whittaker závěrem.


Duel s Pereirou by tedy pro Roba dával větší smysl. Je to nový soupeř, kterému ještě nečelil. S Adesanyou bohužel již dvakrát prohrál, a proto by případná trilogie mohla i diváky poněkud nudit.

Do popředí střední váhy se nově tlačí i Khamzat Chimaev. Také on hodlá usilovat o pás šampiona, potvrzenou šanci ze strany UFC ale nemá. V jeho případě budeme muset počkat, jak se věci vyvinou.


Další články