Očekávání ne/naplněna? Jak nakonec vypadá jubilejní turnaj UFC 300?

UFC

Nedávno se v Miami konal turnaj UFC 299, na kterém Sean O´Malley poprvé obhájil svůj titul, takže je nyní konečně na čase začít vyhlížet jubilejní turnaj UFC 300, který se koná v polovině dubna v Las Vegas a kterému vévodí titulová bitva Pereira vs Hill. Kolem galavečeru se poslední měsíce vedly vášnivé diskuze, protože vedení organizace slibovalo, že půjde o epickou akci, ze které fanouškům spadne brada. Nyní, když máme kompletní startovku, můžeme zhodnotit, zda se to opravdu podařilo a nebo šlo jen o nedoručené sliby.


VIDEO: Mike Tyson ukazuje bomby a Paul už si asi výhrou není tak jistý

V souvislosti s turnajem UFC 300 se hodně spekulovalo o nějakém velkém návratu, na který vlastně lákal i sám Dana White. Mluvilo se tedy o McGregorovi, Nurmagomedovi nebo dalších podobných velkých jménech, ale žádné se nakonec do akce nevrátí. Vedení se usilovně snažilo doručit nějaký speciální hlavní tahák, aby se nakonec „spokojilo“ s bitvou Pereira vs Hill, která se šila horkou jehlou na poslední chvíli, protože jiné možnosti zkrátka nevyšly. Na jednu stranu zklamání, pokud se komunita těšila na návrat hvězdného Ira, ale na druhou stranu stále skvělý zápas, který bychom na jakékoliv jiné akci brali všemi deseti.

V souvislosti s UFC 300 se obecně mluví o tom, že karta nenaplnila velká očekávání, ale když se na ní podíváme nezaujatým pohledem, tak musíme uznat, že jde o skvělou startovku, která je doslova plná soubojů, které by mohly bez problémů vévodit Fight Night nebo číslovaným kartám.

 

To, jak je akce nabitá, dokazuje první zápas, kterým je duel dvou bývalých šampionů Figueiredo vs Garbrandt. Borci, kteří jsou zvyklí vévodit velkým galavečerům nyní budou celou akci startovat. Navíc je například třeba podívat se i na podobný turnaj UFC 200, který sice nakonec doznal mnoha změn, ale i přesto nedoručil nějakou úplně pamětihodnou podívanou. Doufejme tedy, že si UFC 300 sedne lépe a opravdu půjde o jeden z nejlepších turnajů v historii ligy mistrů.

Jak hodnotíte turnaj UFC 300? (1 - nejméně / 10 - nejvíce)

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

UFC 200: Startovka

Amanda Nunes vs. Miesha Tate 
Brock Lesnar vs. Mark Hunt No Contest
Daniel Cormier vs. Anderson Silva 
José Aldo vs. Frankie Edgar 
 Cain Velasquez vs. Travis Browne 
Julianna Peña vs. Cat Zingano 
Kelvin Gastelum vs. Johny Hendricks 
T.J. Dillashaw vs. Raphael Assunção 
Sage Northcutt vs. Enrique Marín 
Joe Lauzon vs. Diego Sanchez 
Gegard Mousasi vs. Thiago Santos
Jim Miller vs. Takanori Gomi

UFC 300: Startovka

Alex Pereira vs. Jamahal Hill
Zhang Weili vs. Yan Xiaonan
Gaethje vs. Max Holloway
Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan
Bo Nickal vs. Cody Brundage
Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić
Calvin Kattar vs. Aljamain Sterling
Holly Holm vs. Kayla Harrison
Sodiq Yusuff vs. Diego Lopes
Jalin Turner vs. Renato Moicano
Jéssica Andrade vs. Marina Rodriguez
Bobby Green vs. Jim Miller
Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *