Sleduj nás

Oliveira nastínil, kdy chystá návrat do klece a jaké soupeře bude vyhlížet

Oliveira nastínil, kdy chystá návrat do klece a jaké soupeře bude vyhlížet
Charles Oliveira upřímně přiznal, že ho Makhachev psychicky zlomil, ale už pomalu sbírá síly, aby se dal znovu dohromady.

Bývalý šampion lehké váhy si vzal poslední měsíc volno, aby nechal odplynout své myšlenky, které jej trápily po prohrané bitvě s Islamem Makhachevem.

Brazilský bijec nikdy nepopíral, že prohrál s lepším soupeřem, ale nakonec byl sám překvapen, že to bude až tak jednoznačná záležitost. Jako by ten zápas odhalil jeho slabiny, kvůli čemuž si dal pauzu. Nyní ale už přeci jen vidí světlo na konci tunelu.


„Nemá cenu chodit kolem horké kaše, v posledním zápase byl můj soupeř prostě lepší. Skvěle se na mě připravil a rozebral mě. Naopak já nebyl připravený na nic z toho, co na mě chystá, a proto jsem prohrál. Přijímám to jako chlap,“ pronesl Oliveira, který podle všeho s Islamem Makhachevem odmítl okamžitou odvetu.

Uznávám Oliveiru, ale je třeba si přiznat, že má velké štěstí, že je šampionem, konstatuje Poirier Oliveira


„Dana White za mnou pár dní po Abú Dhabí přišel, jestli nechci odvetu v Riu, že tam shání nějaký velký zápas. A i když bych jindy neváhal, teď jsem prostě řekl ne. Nebyl jsem připravený. Totéž jsem řekl i všem mým vyzývatelům v divizi, potřebuju si odpočinout, bylo toho na mě moc,“ řekl Charles pro brazilský server Combate.

Motivace se však začala probouzet a nyní brazilský „do Bronx“ cítí, že už je opět připraven. „Postupně se vracím do plné přípravy, analyzuju své chyby a pokusím se z nich poučit. V žebříčku lehké váhy mi stále náleží první příčka, proto věřím, že mi bude teď stačit jedna výhra, abych se vrátil do boje o titul,“ svěřoval se.

„Myslím si, že by pro mě byla atraktivní odveta s Dustinem Poirierem, a až vyhraju, půjdu si za odvetou s Makhachevem. To je asi tak předběžný plán,“ odhalil bývalý šampion z divize do 70 kilogramů, jenž měl ještě nedávno na kontě jedenáct výher v řadě. Načne novou sérii?

Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů