Hlavní obsah

Otřesné zranění. Rozhodčí ukončil zápas kvůli zlomenině nosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký MMA bojovník Blake Perry si druhé profesionální vítězství v kariéře prozatím nezapíše. V duelu velterové váhy s Marcelem McCainem na nedělním turnaji Urijah Faber's A1 Combat 4 v Kalifornii ho zastavila děsivě vyhlížející zlomenina. Zápasníkův nos byl po jednom z úderů vychýlen do strany o několik centimetrů. Doktor kvůli tomu Perryho do dalšího kola nepustil.

Foto: Archiv Blakea Perryho

Americký MMA bojovník Blake Perry v duelu s krajanem Marcelem McCainem.

Článek

Sedmadvacetiletý Perry se v kalifornském Stocktonu postavil do klece ke svému teprve druhému profesionálnímu souboji. Soupeřem mu byl krajan McCain a ten svého jen o pár měsíců staršího soka ani trochu nešetřil.

Ba naopak. Zápasníci se v prvním kole dostali do klinče a McCain z něj trefil koleno přímo na Perryho nos.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Blake Perry (@blakemma170)

Tvrdá rána Američanovi doslova rozdrtila nosní kůstky a orgán se mu ohnul do nepřirozené polohy. Bylo až k nevíře, že Havajan úvodní dějství vůbec dokončil.

Když se zápasníci vrátili v pauze ke svým týmům, příchozí doktor neměl moc co řešit. Zápas ukončil navzdory tomu, že Perry chtěl ve střetu pokračovat.

„Doktor mě bohužel nenechal vyrazit do druhého kola zápasu!" napsal Perry na Instagram. Přestože duel nakonec trval pouze jedno kolo, zápasníci si odnesli bonus pro nejlepší výkon večera.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články