Ovlivnila chyba sudího titulový zápas Oktagonu? Šampion čeká na Vémolu

Ovlivnila chyba sudího titulový zápas Oktagonu? Šampion čeká na Vémolu

Do boje o prozatímního šampiona střední váhy (84 kg) organizace Oktagon MMA zasáhla zbytečná chyba. Zkušený český rozhodčí Václav Přibyl strhl v pátém kole Polákovi Marcinu Naruszczkovi bod za porušení pravidel, aniž by zápas zastavil a trest jasně oznámil. Na body následně vyhrál Slovák Samuel Krištofič.

Přibyl přistoupil k trestu v pátém kole za to, že Naruszczka Krištofičovi opakovaně držel zakázaným způsobem rukavice.

Trestný bod výsledek duelu čistě matematicky ...