DomůUFCPaddy Pimblett před zápasem s Tony Fergusonem na UFC 296: I já...

Paddy Pimblett před zápasem s Tony Fergusonem na UFC 296: I já chci, aby vyhrál a ukončil kariéru, ale nedovolím mu to!

Paddy Pimblett otevřeně přiznal, že by si přál, aby Tony Ferguson o víkendu vyhrál a odešel do sportovního důchodu. Zároveň však dodal, že to v jejich vzájemném zápase na UFC 296 nehodlá dopustit.

Paddy Pimblett se po kontroverzním vítězství nad Jaredem Gordonem vrátí do klece největší světové organizace MMA, když se na turnaji UFC 296 utká s legendárním Tonym Fergusonem.

Paddy nedávno doléčil své zranění a nyní je plně připraven na souboj v oktagonu, který se uskuteční 16. prosince v T-Mobile Areně v Las Vegas. V rozhovoru pro zahraniční média Pimblett otevřeně přiznal, že si Fergusona velmi váží a přeje mu jen to nejlepší.

“Tonyho Fergusona si opravdu vážím. Je to jeden z nejlepších zápasníků lehké váhy vůbec. Kdo by nebyl jeho fanouškem? I já si přeji, aby Tony Ferguson vyhrál a odešel do sportovního důchodu. Jen mu to nemůžu dovolit na můj úkor. To se nestane.”

Paddy Pimblett

“Jdu tam s očekáváním, že proti mě bude stát ten “El Cucuy”, který bojoval s Donaldem Cerronem nebo Anthonym Pettisem. Nepůjdu tam s tím, že budu bojovat s pomalejší verzí Fergusona, který bojoval s Bobbym Greenem. Očekávám tu nejlepší verzi Tonyho. Bude mi absolutní ctí sdílet s ním oktagon.”

Paddy Pimblett

Osmadvacetiletý Paddy Pimblett (20-3 MMA) ve svém posledním zápase v prosinci 2022 porazil již zmíněného Jareda Gordona jednomyslným rozhodnutím sudích, které bylo možné označit za velmi kontroverzní. Velké množství novinářů i samotných bojovníků tehdy vidělo jako vítěze jeho soupeře.

Pimblett bojuje v UFC od roku 2021 a zvítězil ve všech čtyřech zápasech do kterých v kleci organizace nastoupil. Patnáct ze svých dvaceti kariérních vítězství si připsal výhrou před časem. V minulosti byl šampionem organizace Cage Warriors.

Zdroj: TNT Sports

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ