Paddy Pimblett se tvrdě opřel do protiřečících si kritiků, Tonyho Fergusona ale plánuje rychle ukončit

Paddy Pimblett se tvrdě opřel do protiřečících si kritiků, Tonyho Fergusona ale plánuje rychle ukončit Tony Ferguson a Paddy Pimblett | zdroj: Profimedia

Fanoušci si podle anglického zápasníka protiřečí, když ho označují za "nejhoršího bojovníka v lehké váze" a následně tvrdí, že mu byla legenda předhozena jako potrava.

Je to už skoro rok, co jsme v oktagonu naposledy viděli populárního Paddyho Pimbletta. Ačkoliv tehdy vyhrál, zápas s Jaredem Gordonem se mu moc nepovedl a někteří bojovníci dokonce mluvili o "nejhorším verdiktu v dějinách UFC". Ze souboje si Angličan navíc odnesl zranění kotníku, což si vyžádalo operaci. Z nemocnice sice vzkázal, že chce odvetu, na tu ale nakonec nedojde, neboť vedení našlo pro Paddyho zvučnější jméno. Duel s Tonym Fergusonem ale fanoušci moc dobře nepřijali, jelikož "El Cucuy" poslední 6 fightů prohrál.

"Viděl jsem, že hodně lidí na ten zápas kydá hnůj. Je to trochu otravné, před pár týdny, než byl ten fight oznámen, jsem byl nejhorší lehká váha v UFC, byl jsem s*ačka. A jakmile oznámili, že půjdu s Fergusonem, tak je to zase: Ou, předhazují Tonyho jako potravu vlkům. Jak může být ten nejhorší bojovník v divizi vlk? Přestaňte si protiřečit, vy bando blbců," rozhohnil se Paddy v rozhovoru se Schmoem.

On sám má pro "El Cucuye" jen slova uznání, dokonce prohlásil, že vybudovat si vítěznou sérii v délce 12 zápasů se už v lehké váze asi nikomu nepodaří. Zároveň ale plánuje legendu ukončit co nejrychleji, připomenout se tím fanouškům a vyslat jasný vzkaz soupeřům. 

Cíl se nemění – stát se šampionem. Pimblett si ale uvědomuje, že na to je ještě čas a momentálně není v pozici, kdy by mohl po titulové šanci volat. Po výhře nad Fergusonem by si ale rád řekl o souboj s někým z nejlepší patnáctky lehké váhy a započal postup nahoru.

Právě tento víkend se o trůn divize do 70,3 kg bude bojovat. Islama Makhacheva podruhé vyzve šampion pérové váhy (65,8 kg) Alexander Volkanovski. Paddy očekává, že Australan tentokrát nastoupí mnohem agresivněji, protože si v prvním zápase ověřil, že se nemusí přehnaně obávat Dagestáncova wrestlingu. Jako dalšího v řadě pak Pimblett vidí Justina Gaethjeho. "Je to neuvěřitelně kvalitní bojovník, radost ho sledovat. Ale nemá mě rád, takže…" prohlásil na adresu "největšího drsňáka UFC".

Zdroje:  The Schmo

Nejnovější články