Paige VanZant vystoupí ve známém striptýzovém klubu. Fanoušci se přou, o co půjde

Paige VanZant vystoupí ve známém striptýzovém klubu. Fanoušci se přou, o co půjde Paige VanZant | zdroj: Profimedia

Bude to nejvíc sexy prosincová noc v New Yorku, láká vyhlášený klub Sapphire na událost se známou bojovnicí. Zda ale dojde i na striptýz, není jasné.

Bývalá bojovnice UFC Paige VanZant kromě MMA vyzkoušela hned několik dalších profesí. V minulosti si několikrát přivydělala jako modelka, působí jako influencerka na Instagramu a také sdílí své lechtivé fotky na kontroverzní platformě OnlyFans. Kromě toho se poslední dva roky věnuje také boxu bez rukavic v organizaci Bare Knuckle FC, kde se jí ale úplně nedaří.

Její statistiky tvoří dvě porážky a od posledního zápasu s Rachael Ostovich už uběhl téměř rok a půl. Do svého dalšího duelu, ve kterém by měla bojovat o novou smlouvu, údajně nastoupí 27. února, ale doposud se neví, kdo by měl být její soupeřkou. O Američance na veřejnost nicméně jedna nová informace prosákla. A to velice pikantní.

Vyhlášený newyorský strip klub Sapphire minulý týden oznámil, že na jejich akci, jenž se bude konat 16. prosince, kromě hvězd z filmů pro dospělé vystoupí také VanZant. Co se přesně bude v útrobách tohoto podniku dít, není známo, jelikož pořadatelé v informacích lákají pouze na osobní setkání, dobrou večeři a party, ale na internetu se zcela logicky vynořilo plno spekulací a mnoho fanoušků už se stačilo na toto téma pohádat.

Část z nich se totiž domnívá, že se VanZant rozhodla překročit hranici intimních fotografií a svojí nahotou obšťastní návštěvníky klubu. Druhý tábor se domnívá, že by se Paige k něčemu takovému nikdy nesnížila a podle nich půjde o pouhou autogramiádu a neformální setkání s fanoušky. Bývalou hvězdu UFC podle nich majitelé použili pouze jako marketingové lákadlo a k žádným nepřístojnostem nedojde.

Americký web MyMMANews se pokusil od VanZant zjistit alespoň nějaké detaily, ale bojovnice byla podle nich na informace velice skoupá a nedozvěděli se od ní prakticky nic. Co se bude v Sapphiru dít se tak dozvíme nejspíše až po 16. prosinci. Klub sice zakazuje jakékoliv pořizování audiovizuálních záznamů, ale utajit takovéto věci je v dnešní době téměř nemožné.

Zdroje:  Twitter , mymmanews.com

Nejnovější články