Sleduj nás

Paulo Costa odkryl, jakou částku mu UFC nabídlo za fight s Whittakerem. To je důvod, proč chce odejít

Paulo Costa odkryl, jakou částku mu UFC nabídlo za fight s Whittakerem. To je důvod, proč chce odejít

Paula Costa se považuje za jednoho z nejatraktivnějších bojovníků v UFC, přesto jeho kvality Dana White prý finančně nedokáže ocenit.


Brazilský bijec dostal od organizace povolávací rozkaz, který jej spojoval s únorovým turnajem UFC 284 v australském Perthu. Soupeř: Reaper Robert Whittaker, který kromě Adesanyi vymýtil celou divizi střední váhy.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Costa se na tento souboj velmi těšil, ale nakonec z něj vycouval. Důvodem, jak sám odhalil, byly špatné finanční podmínky, jež mu organizace nabízela.

„V UFC jsem už více než pět let a stále dostávám nováčkovský plat. Bojoval jsem o titul, budil jsem ten největší zájem, a přesto se na mou výplatu nikdo nepodíval. Není to ostuda?“ tázal se Costa fanoušků ve svém streamu.


Robert Whittaker zvitezil na turnaji UFC Robert Whittaker

„Za zápas s Whittakerem, který je mimochodem skvělým soupeřem, nositelem velkého jména, mi UFC nabídlo 70 tisíc dolarů. Nekecám, 70 tisíc. Takže já tu dělám sport, kterým se mám živit, a dostanu za to prachbídných 70 tisíc? I mnozí nováčci, co jsou v UFC ani ne rok, si kolikrát přijdou na lepší prachy!“ štvalo jej.


„Proto jsem řekl, že bojovat nebudu. White se mnou chce prodloužit smlouvu, tak ať mi sakra nabídne odpovídající plat, pokud si mě tu chce udržet. A pokud ne, tak ať mě zbytečně nedrží. Ať mě pustí jinam. Já půjdu rád,“ navrhl.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů