Sleduj nás

Pimbletta bych pořádně proplesknul, věří si Klein, který v něm nevidí takovou kvalitu

Pimbletta bych pořádně proplesknul, věří si Klein, který v něm nevidí takovou kvalitu
Paddy Pimblett ohromil mnoho lidí po celém světě, ale rozhodně ne Lajoše Kleina, který by si na britském bijci hravě smlsnul.

Historicky první slovenský bojovník v UFC loni v červenci na body udolal Masona Jonese, čímž si na konto připsal druhou výhru v řadě. Spolu s tímto úspěchem mu narostlo sebevědomí, že by si troufnul i na větší cíle. A když se široko daleko porozhlédneme, není mediálně většího jména, než je Paddy „The Baddy“ Pimblett.

Málokdo to ví, ale právě proti němu se Kleinovi domlouval zápas. Vedly se o tom debaty, které ale nakonec ztroskotaly na mrtvém bodě. Za vše mohlo to, že se Pimblett údajně zranil, a tak se v kleci v nějaké dohledné době neobjeví. Více však už řekl sám Klein pro sport.aktuality.sk.


„Již teď v Londýně byla šance, že bych mohl nastoupit proti Paddymu Pimblettovi. Měli jsme o tom debatu s UFC a dost jsme na to tlačili. Bohužel je ale prý Paddy zraněný a možná ani nebude na turnaji působit,“ uvedl Klein, který tak vysvětlil, proč si nakonec za soupeře vybral Jaie Herberta, s nímž se střetne 18. března právě na britské půdě.

Se zápasem proti Pimblettovi to ovšem Klein nezvládá. „Uvidíme, co pod náporem emocí řeknu v březnu po zápase. Do budoucna se tomu však nevyhýbám, a naopak bych si s ním jednou rád dal fight,“ pronesl slovenský bojovník, který věří, že by Pimblettovi na konto připsal první porážku v UFC.


„Hype okolo Paddyho je větší, než je jeho kvalita, kterou ukázal. Je dobrý, ale zároveň zdolatelný. Také má za sebou prohry. Kdybych si proti němu nevěřil, nechtěl bych s ním zápas. Já ho ale chci. Mohu si výhrou nad ním získat ten jeho hype, který by mě vyšvihl,“ zasnil se Klein.


Další články