Sleduj nás

Píno Ondruš: Oktagon by se měl ke kauze s Vémolou vyjádřit, ale Novotný se stejně vždy ze všeho vylže

Píno Ondruš: Oktagon by se měl ke kauze s Vémolou vyjádřit, ale Novotný se stejně vždy ze všeho vylže
Od jejich vzájemného zápasu v roce 2017 uplynula již spousta času, a také rivalita, která kdysi panovala, je již minulostí. Petr Píno Ondruš se s Karlosem střetl v extrémně sledovaném zápase na konci roku 2017 a odnesl si porážku v prvním kole.

Kromě Terminátora sdílel Píno klec například s Patrikem Kinclem nebo také Mamedem Khalidovem. Legenda české bojové scény s více než 150 zápasy na kontě se nyní věnuje promotérské činnosti ve své vlastní organizaci I am Fighter.

O korektních vztazích s Karlosem svědčí například to, že byl Terminátor čestným hostem na posledním galavečeru IAF v hale na Královce. Je tedy jasné, že se Píno rozhodně nesnaží svými prohlášeními Vémolovi nijak uškodit a prezentuje pouze své osobní názory.


Nejinak tomu bylo i v rozhovoru pro extra.cz, kde přišla řeč na Karlosovu poslední kauzu týkající se herečky Riky Fane.

Píno Ondruš: To snad není možný


„Vlastně nevím, do jaké míry to je marketing a do jaké míry to je jeho smůla. Říkal jsem si, že snad není ani možný, aby člověk jako Karlos měl tolik smůly, že by se to na něj takhle lepilo. Každej jsme nějakej, ale tohle mi přijde trošku moc. Na druhou stranu si říkám, že to nemá zapotřebí, takže pořád tápu, jak to vlastně je. Jestli to je, jak to vypadá, tak má fakt smůlu, no,“ vyslovil zajímavou hypotézu Píno Ondruš.

Jak se zdá, každý má poslední dobou potřebu vyjádřit se k situaci okolo Karlose. Jedinou výjimkou je jeho zaměstnavatel organizace OKTAGON. Té je Karlos poslední roky hlavní tváří, ale zatím to nevypadá, že by kdokoliv zodpovědný měl pocit, že je třeba vynést jakékoliv stanovisko. Tento fakt ovšem protřelého Pína nijak nepřekvapil.


„Myslím si, že organizace by se vyjádřit měla, ale určitě to neudělá. To vím já moc dobře. A i kdyby jo, Ondřej Novotný se vždycky ze všeho brilantně vylhal, takže i tady by vymyslel, že žádní jeho zápasníci nikdy nefetovali a ani nebrali žádný steroidy,“ nabídl nekompromisní pohled vždy velmi upřímný bojovník.


Další články