Podepsáno! McGregor bude bojovat s Gaethjem?

Podepsáno! McGregor bude bojovat s Gaethjem? Conor McGregor v Crumlin boxing clubu | zdroj: Profimedia

Starý lišák Conor McGregor si našel nového soupeře a prohlásil, že dokonce podepsal smlouvu na zápas s Justinem Gaethjem. Všechno ale může být úplně jinak.

Justin Gaethje o víkendu senzačně porazil Dustina Poiriera a stal se držitelem titulu o „největšího drsňáka v UFC“. To samozřejmě neuteklo pozornosti Conora McGregora, který se pokoušel svézt na vlně Gaethjeho úspěchu:

"Justine, proplesknu tě," napsal McGregor na Twitter. "Já jsem opravdový BMF (baddest motherfucker, neboli největší drsňák, pozn. red.). Může bojovat za drobné, pokud chce, ale já chci duše, vybírám si zápasy, jsem tady, abych zápasy odpaloval. Mr*at Chandlera. Chceš to, řekni si o to," vybídl Ir Gaethjeho, ale tweet následně smazal.

„Dám mu KO jednou ranou. To garantuji!“ přisadil si McGregor vzápětí.

Irský bývaý šampion se měl na konci roku utkat s Michaelem Chandlerem, ale očividně mu zápas s Justinem přijde atraktivnější. Jenomže nový držitel BMF opasku mu dal tvrdě košem, když na tiskovce řekl, že McGregor jej kdysi 6x odmítl a on nebude bojovat s někým, kdo bere steroidy.

Gaethje by si to ale nakonec podle všeho přece jen s McGregorem rád rozdal a vybídl jej k akci:

„Podepiš smlouvu, chlapáku,“ napsal na Twitter Justin, v reakci na McGregorovu zprávu, že by jej ukončil jednou ranou.

„Podepsáno!“ odpověděl McGregor tweetem a fotkou se svým podepsaným plakátem.

Pokud se však s touto zprávou někdo už začal těšit na další Conorův zápas, možná by měl trochu zpomalit, aby se vyvaroval zklamání. Jen těžko se dá totiž věřit tomu, že by UFC smlouvu na zápas s Gaethjem tak rychle vyjednalo a irská superhvězda ji okamžitě podepsala. I kdyby tomu tak ale bylo, McGregor stále není v testovacím seznamu antidopingové agentury USADA, na kterém musí čekat minimálně půl roku před konáním samotného zápasu.

Všechno tak nasvědčuje spíše tomu, že Conor s Gaethjem akorát laškuje a k zápasu pravděpodobně nikdy nedojde, minimálně ne v blízké budoucnosti. Je to škoda, protože i když McGregor nevyhrál zápas v lehké divizi už od roku 2016, a navíc prohrál 3 z posledních 4 zápasů, pořád má určitě co ukázat.

Na druhou stranu, Justin oznámil, že v sobě už nemá sílu na moc zápasů a tohle je jeho poslední útok na titul, o který bude pravděpodobně bojovat s vítězem zápasu mezi Islamem Makhachevem a Charlesem Oliveirou. Zápas s Conorem by tak byl „jen“ money fightem a pokud by chtěl Justin bojovat co nejdříve o pás šampiona, nedával by pro něj smysl.

Zdroje:  conor mcgregor twitter , justin gaethje twitter

Nejnovější články