Sleduj nás

Pokud nedostanu Procházku, vezmu si to osobně, hrozí Blachowicz

Pokud nedostanu Procházku, vezmu si to osobně, hrozí Blachowicz
Jan Blachowicz stále doufá, že Dana White dostane rozum a ještě mu přehodí Jiřího Procházku. Kdyby totiž ne, tak slibuje "velký, špatný". 

Blachowicz byl ve svém titulovém naléhání neústupný, a když se dozvěděl, že si jeho český oponent do své první obhajoby vybral právě Teixeiru, tak povolil uzdu svým emocím a z plna hrdla řekl, co si o Procházkovi myslí.

„Aby bylo jasno, neříkám, že Jirka není dobrý bojovník, ale určitě nedosahuje mé úrovně. V postoji má hned několik mezer, na které bych dokázal zaútočit. On to moc dobře ví,“ poznamenával devětatřicetiletý veterán.


„Jirka má šílený styl, avšak mé postojové dovednosti a síla úderu jsou lepší, a proto věřím, že bych ho hravě knokautoval,“ zmínil se Blachowicz v rozhovoru pro MMA Fighting.

Jan Blachowicz prohra ufc 267

Když se rozzlobím, budu zlý


Ani tento trashtalk ovšem s nikým nepohnul, kvůli čemuž Blachowicz vyslal další varování. Tentokrát nejen Jirkovi, ale i celému UFC.


„Bez prdele, Dano White, dej mi Procházku, nebo o tvých organizačních schopnostech začnu pochybovat. Dej mi Procházku a já ti na oplátku doručím ten největší fight v celé historii evropského MMA. Na rozdíl od svého českého soupeře se já ničeho nebojím!" zdůraznil.

A co kdyby mu stále nikdo nevyhověl?

"Tak si to vezmu osobně, protože jsem splnil hlavní podmínku (porazit Rakiče), abych ten boj o titul dostal. Každopádně nechci, abyste si mysleli, že mě nějaká překážka navíc zpomalí. Seknu toho, koho budu muset, abych se k tomu pásu stejně dostal," dodal Blachowicz, na kterého se už teď usmívá ruský bijec Magomed Ankalaev.


Další články