Přátelství jde stranou. Ranař z Říčan vyzval Piráta, zápasit chce v Německu

Přátelství jde stranou. Ranař z Říčan vyzval Piráta, zápasit chce v Německu zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Samuel Krištofič sice s Oktagonem nemá podepsanou smlouvu na další zápasy, o potenciální soupeře ale nouze není.

“Ahoj Samueli. Chtěl bych ti ještě opožděně pogratulovat k tvé svatbě. Jsem rád, že jsi řekl ano, a doufám, že řekneš ano i na náš vzájemný zápas, který by určitě spousta fanoušků v Čechách i na Slovensku ocenila. A myslím, že by je i dost zajímal,” vzkázal “Pirátovi” Zdeněk Polívka v krátkém videu na Instagramu. “Na streamu jsem viděl, že bys rád zápasil ve Frankfurtu. Já už jsem ve Frankfurtu zápasil, ta hala je skvělá, lidé taky, takže to určitě neprováhej."

Není žádné tajemství, že Polívka nemá v oblibě názorové výměny přes sociální sítě. A přesně tak chce pojmout i zápas s Krištofičem. Dokonce si rýpnul do Aleksandara Ilice, který dle mnohých v rámci trashtalku s Karlosem Vémolou překročil únosnou mez. “Pojďme lidem ukázat, že nejsme žádní klauni ani Jokeři, že to jde bez trapných komedií a těchhle šaškáren, že jsme především sportovci a gladiátoři. Takže pojďme na chviličku hodit naše přátelství a sympatie stranou na těch 15 minut, potom půjdeme na pivo a všechno bude skvělé. Let’s go!”

“Pirát” (14-4) naťukl svou budoucnost v posledním vysílání na YouTube. Momentálně však ani není jisté, zda zůstane v Oktagonu, jelikož nemá podepsanou smlouvu na další zápasy. Zmínil, že už se potkal s Borisem Marhanským, od kterého dostal nabídku na angažmá v RFA, zájem projevil i Bellator, ačkoli šlo o zápas v polotěžké váze, kde by Krištofičovi pár kilogramů chybělo. I z toho důvodu nabídku odmítl, není však vyloučeno, že přijde další.

Ve svých 24 letech má Polívka (8-5) na kontě opravdu velké zápasy. Po zaváhání s Abdelem Driaiem v červnu minulého roku na sobě pořádně zapracoval, v dalších zápasech mu podlehl UFC veterán Eric Spicely i tvrdý Polák Robert Bryczek. Pak přišlo další klopýtnutí s Alexem Lohorém, který rodáka z Říčan zlomil už v prvním kole. Znovu do sedla se dostal právě na prvním turnaji v Německu, kde si poradil s Cheickem Konem.

“Game Over” se s oblibou pouští do velkých výzev. Nedávno si ostatně troufl i na největší hvězdu domácí scény - Karlose Vémolu. Aktuálního šampiona polotěžké váhy vyzval ve chvíli, kdy pro něj promotéři sháněli náhradu za Rafaela Xaviera, “Kratos” totiž nabídku na titulovou bitvu odmítl. Polívka následně vysvětlil, že výzvu myslel spíše jako malý vtípek. Na druhou stranu se nijak netají tím, že by si i on sám chtěl brzy přehodit pás přes rameno, v takovém případě by tedy možná musel vyzrát i na “Terminátora”, který se do střední váhy chce vrátit koncem letošního roku.

Zdroje:  Instagram Zdeněk Polívka

Nejnovější články