Překvapivé odhalení! Tak už „víme“, jak to bylo s Kinclovým okem a Vémolovou váhou

Vémola

Tak máme za sebou turnaj OKTAGON 42, kterému vévodily hlavně výkony Vlasta Čepa, který nabídl fantastický návrat, a nebo Keity s Tichotou, kteří předvedli tvrdou titulovou bitvu, na jejímž konci se z jasné výhry radoval Losene Keita, který se tak stal novým OKTAGON dvojnásobným šampionem. Nyní tedy před sebou máme turnaj OKTAGON 43, který se koná už za necelé 3 týdny a jehož vrcholem by měla být epická odveta Kincl vs Vémola 2. Ta nyní samozřejmě bude hodně hýbat scénou. Navíc jsme se konečně „dozvěděli“, jak to bylo s Kinclovým okem v prvním kole a nesplněním váhy před soubojem Vémola vs Ďatelinka.

Stručně a jasně! Šampion Sanikidze reaguje na prozatímního šampiona Keitu

Pozvání do MÚPI Talku známého vtipálka Mikýře totiž přijal Ondřej Novotný, který odpovídal na celou řadu nevšedních otázek. Zároveň jsme se však dočkali i hodně originálního proma na titulovou odvetu Kincl vs Vémola 2, které nám konečně odpovědělo na otázku, jak to bylo s okem, které Patrika v prvním souboji tak trápilo a kvůli kterému nebyl schopen podat 100% výkony. Stejně tak se ukázalo, proč měl Karlos Vémola před soubojem s Milanem Ďatelinkou problémy s váhou. A to není vše. Jen to samozřejmě berte s rezervou…

 

Souboj Kincl vs Vémola 2 je samozřejmě jedním z nejočekávanějších OKTAGON duelů, ale také jedním z nejkvalitnějších v historii organizace. Proti sobě totiž nastoupí bojovníci, kteří se ve světovém žebříčku pohybují kolem 60. místa světového žebříčku. Hlavní však je, že konečně dojde na souboj, na který se všichni tak dlouho těšíme.




Jak je to s náhradníkem a dalšími plány?

„Oficiální náhradník pro titulovou bitvu Kincl vs Vémola 2 je Bryczek,“ potvrdil Ondřej Novotný pro MMA Shorties. Samozřejmě jsou však ve hře i další záložní plány. „A pokud bychom šli až tak daleko, že bychom mluvili o tom, že se někdo z titulové bitvy zraní a Bryczek bude také zraněný, tak by to samozřejmě mohl být i Chadwick, ale věříme, že se nic takového nestane.“

Souboj Bryczek vs Chadwick je na kartu umístěn právě také proto, aby byl případně v záloze náhradník. Pokud však nebude potřeba, tak dostaneme zajímavý zápas, který by následně mohl promluvit do bojů o další titulovou šanci. To však už hodně předbíháme. V první řadě je třeba, aby proběhla titulová bitva, na kterou se všichni tak moc těšíme, a poté bude možné tvořit další plány. Vémola totiž například vyhlíží titulovou obhajobu v polo-těžké váze.

„Nikdy nemám v plánu jen tak sedět a čekat na nějaký velký zápas. Nebude to tak, že bych se utkal s Kinclem, porazil ho a pak jen čekal na souboj s Attilou Véghem. Rozhodně chci být v tempu a chci zápasit. Pokud vítěz tohohle zápasu bude můj další soupeř, tak s tím nemám problém a jdu do toho. Chci být aktivní.

 

O Poppeckovi už jsme v minulosti mluvili, ale nedošlo na to, takže to třeba klapne a nebo to bude Langer. S Xavierem ukázal, že je ve skvělé formě. Je to samozřejmě na vedení OKTAGONu. Nevím, s kým budu bojovat, ale vím, že po Kinclovi nebudu jen tak sedět a čekat na Attilu. Pojedu v tempu.

To Attila rád vysedává. Celé ty roky jen seděl, lenošil a tloustnul. Teď se bude muset dostat do formy, ale takhle to já nemám. Pojedu na plné obrátky. Třeba vyjde Štvanice, protože kdyby měli místo a potřebovali ho zaplnit, tak jsem připravený,“ reagoval Karlos Vémola na dotaz od MMA Shorties.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *