Sleduj nás

Přestaň plácat sra*ky a pojď na to! vyzval Václav Mikulášek svého přemožitele z Frankfurtu

Přestaň plácat sra*ky a pojď na to! vyzval Václav Mikulášek svého přemožitele z Frankfurtu
Okolo Baby Jagy je v poslední době opět rušno. Poté, co v Ostravě dokázal ukončit svoji smolnou sérii důležitým vítězstvím, přinutil v pražské O2 areně celou halu k pískotu svým nesportovním chováním.

Následně se Václav nabídl jako náhrada za indisponovaného Zdeňka Polívku pro blížící se turnaj v Mnichově. Tento fakt se zřejmě dostal Hojatu Khajevadovi, který by byl Mikuláškovým soupeřem, a který jej porazil na OKTAGONu ve Frankfurtu.

Německý bojovník se tedy rozhodl trochu přitopit pod kotlem a do Vaška se pustil na sociálních sítích.


„To, že si dáš k snídani tři vajíčka, tě silnějším neudělá. MMA je s tebou nuda, tak co zkusit třeba box? Budu na tebe potřebovat maximálně dvě kola,“ vysmál se Khajevand storíčku Vaška Mikuláška, kde se ostravský borec chlubil svou výživnou snídaní.

Ten si samozřejmě nenechal nic líbit a rozjela se argumentačně chudá, ale poměrně zábavná přestřelka.


„Blbečku, vždyť ty ani boxovat neumíš. V postoji jsem tě skoro vypnul. Dej si pozor, jak se ke mně chováš. Já se k tobě choval slušně, pí*o a ty si tady teď hraješ na krále džungle!“ načež Václav požádal OKTAGON o smlouvu k zápasu s Hojatem.

„Nejsem nejlepší boxer, protože jsem MMA fighter. Na tebe to ale bude v klidu stačit, kun*o. Pokud vyhraješ v boxu, tak si můžeme dát odvetu v MMA. Bereš to? Jenom nezapomeň, kdo minule kvičel jako malá pí*a,“ připomněl první zápas Hojat.

„Ok, jdeme na to, já jsem připravený,“ přijal Václav nabídku a označil Ondřeje Novotného i stránku OKTAGONu.


Oba znesváření kohouti si poté vyměnili několik dalších nelichotivých zpráv, které Baba Jaga neváhal zveřejnit.

Kromě zápasu v boxu nebo MMA nakonec proběhla i varianta malých rukavic a OKTAGON Underground pravidel. Jasné tedy je, že pokud organizace nebude mít jiné plány, můžeme se v Mnichově dočkat poměrně vyhrocené bitvy.


Další články