DomůUFCPřestaň se litovat! Skvělá práce Edwardsových trenérů během zápasu s Usmanem

Přestaň se litovat! Skvělá práce Edwardsových trenérů během zápasu s Usmanem

Na internetu se objevilo virální video, které ukazuje práci trenérů Leona Edwardse během přestávek mezi jednotlivými koly zápasu s Kamaru Usmanem na turnaji UFC 278.

Jeden z fanoušků se rozhodl video obohatit o soundtrack z kultovního filmu Rocky a celé je to, spolu s radami Edwardsových trenérů, neuvěřitelně působivé.

Leon Edwards na sobotním galavečeru UFC 278 v Salt Lake City šokoval svět, když v pátém kole knokautoval Kamaru Usmana a sebral mu mistrovský pás UFC. I přes vítězství to pro “Rockyho” nebyl snadný zápas, protože před pátým kolem na kartách rozhodčích jasně prohrával. Když Edwardsův roh viděl, co se děje, řekl mu na rovinu, že zápas prohrává a že v sobě musí najít sílu, aby vyhrál:

“Poslouchej! Poslouchej! Musíš tam jít a rozjet to! Nenech se zastrašit, Leone! Prohráváš o dvě kola! No tak, necháváš se jím ovládat, synu! Musíš začít pracovat pěstmi, Leone. Musíš se do toho opřít!”

Po čtvrtém kole, kdy vše nasvědčovalo šestnáctému vítězství Kamaru Usmana v řadě a jedinou šancí Leona Edwardse bylo ukončit zápas předčasně, na něj jeden z Edwardsových trenérů zakřičel:

“Poslouchej! Přestaň se sakra litovat! No tak! Co se to s tebou děje! Musíš to udělat za každou cenu! Pojďme, jedeme!”

Leon Edwards pak předvedl neuvěřitelný návrat do zápasu, když minutu před koncem souboje knokautoval Kamaru Usmana high kickem.

Zdroj: Twitter Adam Catterall

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ