Sleduj nás

Procházka: Že nenastoupím, mě hodně štve. Jsem bojovník, chtěl jsem zápasit i se zraněním

Procházka: Že nenastoupím, mě hodně štve. Jsem bojovník, chtěl jsem zápasit i se zraněním
Jiří Procházka je pravý bojovník, který chtěl proti Teixeirovi nastoupit za každou cenu. I s handicapem. 

Díra v rameni jako blázen, šílená bolest a nemožnost prakticky jakéhokoliv pohybu. Přesto se Jiří Procházka nechtěl vzdávat své titulové obhajoby, která se měla uskutečnit již za dva týdny v nitru lasvegaské T-Mobile Areny.

Že mu to nakonec nebylo umožněno, to českého samuraje a dnes již bohužel bývalého šampiona polotěžké váhy UFC velmi štve. Vždy totiž věří ve vítězství i v naději za každou cenu.


„Opravdu hodně jsem zvažoval možnost, že nastoupím i se zraněním. Vím, jak jsem se po tom incidentu cítil. A musím říct, že i teď jsem přemýšlel, že bych do zápasu nějakým způsobem naskočil… Protože mě to štve,“ nezapíral Procházka.

„Věřím ve vítězství za každých okolností. A co se týče boje, tak už jsem v zápasech byl mnohokrát zraněn, nemocnej, bez sil. Se všelijakými obtížemi a dotáhlo se to vítězně do konce,“ prohlásil v deníku Sport.


Od organizace dostal ovšem slib, že až se zotaví, jeho první zápas bude hned o titul proti tomu, kdo zrovna v divizi do 93 kilogramů bude držet pás. A to pravděpodobně bude jeden z trojice Jan Blachowicz, Magomed Ankalaev či Glover Teixeira.

Jiri Prochazka uz je v Las Vegas a pripravuje se na odvetu v UFC Jiří Procházka

„Nakonec věřím, že tohle je to nejlepší, co jsem v tuhle chvíli mohl udělat. Jak jsem již mnohokrát říkal, jakmile se dostanu do plného tréninku…,“ pravil.


„Celý život je pro mě trénink. To je důvod k radosti a k tomu nevěšet hlavu. Protože jakmile si člověk osvojí tento vítězný postoj, žádná prohra ani žádné obtíže na tom nemohou nic změnit. Tento postoj je sám život, který jde vpřed. Já jsem změna. Nevím, jakej budu do příštího zápasu, ale udělám to nejlepší. A budu tak konat den za dnem proto, abych si vzal to, co je mé,“ burcoval Procházka.


Další články