Sleduj nás

Procházkou projdu doslova jako nůž máslem, plánuje Ankalaev

Procházkou projdu doslova jako nůž máslem, plánuje Ankalaev
Magomed Ankalaev je připravený si na svou titulovou šanci počkat. A až se jí dočká, tak se vžije do role chladnokrevného řezníka.

V divizi polotěžké váhy začíná být pořádně rušno. Na trůnu vysedávající Jiří Procházka čeká na oficiální potvrzení svého prvního vyzývatele.

Ačkoli všechny prsty ukazují na Glovera Teixeiru, dříve nebo později dostane šanci i černý kůň divize Magomed Ankalaev.


Ruský bojovník se aktuálně nese v UFC na vlně devíti výher. Naposledy vyzrál nad Anthonym Smithem, kterého smolně zastavila zraněná noha.

Tak či tak se tento zápas zapsal do oficiálních tabulek a Magomeda řadí do role nového vyzývatele.


„Teď už budu jen čekat,“ říká ruský bijec, jenž upíná svůj zrak právě na Procházku. „Můj zápas se Smithem byl o pozici nového titulového vyzývatele, tak nám to bylo řečeno, a proto s tímto scénářem počítám. Je mi jedno, jestli na Jirku půjdu teď nebo až po Gloverovi.“

Ankalaev tak ve své výpovědi naznačil, že by Jirka v případné odvetě mohl Glovera znovu porazit. Tímto krokem by ovšem jeho mistrovská cesta skončila.

jiri prochazka odveta dalsi zapas


„Procházka je skvělý borec, ale teď tu jsem já a je mi souzeno, abych se stal šampionem. Když se na něj připravím, projedu jím doslova jako nůž máslem,“ věstí chladnokrevnou práci.

„Kdo jiný se může pyšnit sérii devíti výher v divizi polotěžké váhy? Procházka šel o titul po pouhých dvou výhrách, já jich mám o sedm více. Myslím si, že jsem si tím vysloužil respekt ostatních bojovníků. Teď se se mnou musí počítat,“ uvedl Ankalaev na tiskové konferenci.


Další články