Prostořeký Strickland si rýpnul do kolegy z UFC kvůli manželce, ten mu teď hrozí žalobou

Prostořeký Strickland si rýpnul do kolegy z UFC kvůli manželce, ten mu teď hrozí žalobou zdroj: Foto: Getty Images

Co na srdci, to na jazyku. Šampion střední váhy UFC Sean Strickland si zkrátka nebere servítky, což ne všichni dobře snášejí. Irský fighter Ian Garry mu teď dokonce hrozí žalobou. Nevypadá to ale, že by to mělo mít nějaký efekt.

 

 

Sean Strickland je známý tím, že svůj jazyk nerad drží za zuby a říká bez okolků to, co si myslí. Tím si samozřejmě nadělal spoustu fanoušků i odpůrců. Tentokrát se pustil do Iana Garryho, vycházející a zatím neporažené irské hvězdy. 

Na začátku tohoto týdne totiž vyšlo najevo, že Garryho manželka, anglická osobnost Layla Anna-Lee, kdysi vydala knihu s názvem “How to be a WAG”. V té se ženám snažila vysvětlit, jak si zajistit vztahy s populárními sportovci. To pobouřilo spoustu fanoušků, kteří se irskému zápasníkovi chvílemi i vysmívali. Jeho manželka je totiž o čtrnáct let starší, což v kombinaci s její knihou vyvolává pochybnosti o autenticitě jejich vztahu. 

Toho se Strickland musel okamžitě chytit a prozradit, co si o celé situaci myslí. “Víte, že nikdy nemluvím o přítelkyních zápasníků. Ale sakra, skoro se teď cítím špatně za Iana Garryho. Bráško, tvoje holka tě jen vysává. Mrzí mě to, všem se nám to někdy stalo. Zahrála si s tebou… doufám, že máš dobrou předmanželskou smlouvu.”

To mladého irského bojovníka vůbec nepotěšilo. Stricklandovi totiž obratem napsal, že pokud své vyjádření okamžitě ze sociální sítě X nesmaže, bude ho žalovat za pomluvy a harašení. To si ale Sean nenechal líbit a v reakci na to všechny soukromé zprávy zveřejnil a přidal další vzkaz. “Dáš si na tričko fotku ze zatýkání, aby ses někomu vysmál a teď říkáš, že mě budeš žalovat? Nauč se, jak být chlapem. Máš pořád koule, nebo ti je manželka už odstranila? Jsi zbabělec, prachsprostý zbabělec.”

I když se celá situace může zdát komická, na zveřejnených screenshotech Sean svému “protivníkovi” poměrně nakládá. “Nejsem právník, jen se snažím pomoct chlapovi, se kterým jeho žena vyjebává. Chceš mě zalovat? Tak si stoupni do řady, č*ráku, nejsi první, co se o to pokouší. Víc bych tě respektoval, kdybys mi vyhrožoval násilím. Hádám, že tohle ale od takového paroháče dává smysl,” vystřelil Strickland

“Seane, to, co děláš, je šíření lží, nenávisti a harašení. Snažím se ti jen pomoct tím, že ti o všem říkám dopředu,” reagoval krátce Ian. 

O tom, zda bude mít tento internetový konflikt skutečně nějakou dohru, zatím není jasné. Dá se ale očekávat, že celá situace časem vyšumí a drama ustane. Pokud ale ne, rozhodně by bylo zajímavé vidět tyto dva v kleci proti sobě. To je ale i kvůli jiným váhovým kategoriím zatím vcelku nepravděpodobné.

Zdroje:  Sean Strickland – Twitter

Nejnovější články