RFA bude korunovat prvního MMA šampiona. Neporažený Humburger se o pás pobije se Srbem

RFA bude korunovat prvního MMA šampiona. Neporažený Humburger se o pás pobije se Srbem Nenad Avramovič a Dominik Humburger | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

Dominik Humburger i Nenad Avramovič mají za sebou v organizaci Real Fight Arena dva zápasy. Z obou odešli jako vítězové a v současné době bychom v divizi střední váhy RFA marně hledali lepší bojovníky. Dostanou tedy šanci zabojovat o šampionský pás.

Dominik Humburger přišel do RFA s profesionální bilancí 2:0. Ve třetím zápase si pak rychle poradil s Abilayem Ibrayevem, a přestože se nechal na začátku 1. kola strhnout k zemi, svého soupeře povalil a ukončil na ground and pound. Poté přišla příležitost předvést své schopnosti v polské organizaci KSW, kde ve 2. kole tvrdě zastavil Borise Borkowského.

"Hambáč" se následně vrátil do RFA a stylově ukončil Milana Ďatelinku. Český bojovník si v úvodní pětiminutovce prošel několika nepříjemnými situacemi, ale dokázal je přežít, aby ve druhém kole extrémně vyčerpaného Slováka ukončil. Před domácím publikem v Liberci na turnaji KSW 79, pak vítěznou šňůru prodloužil už na 6 zápasů, když Brazilce Buena porazil jednoznačně na body.

Cesta Nenada Avramoviče k titulovému zápasu RFA nebyla dlouhá, ale srbský bojovník si po vstupu do organizace udělal jméno výhrami nad dvěma známými bojovníky. Nejprve ukončil Milana Ďatelinku gilotinou a následně porazil na body také Davida Hoška, kterého dokázal v každém kole dostat na zem, kde ho bez větších potíží kontroloval. To sice samo o sobě vypadá působivě, z předešlých 5 zápasů má ale srbský fighter 4 porážky a ani celkově jeho bilance není nikterak slavná (10-8).

Zda neporažený Humburger potvrdí roli favorita a stane se prvním MMA šampionem Real Fight Areny, se dozvíme 10. června na galavečeru RFA 11 v bratislavském Domě sportu.

Zdroje:  Tisková zpráva RFA

Nejnovější články