Sleduj nás

RFA hodlá kontaktovat Peštu. Kvůli rivalitě s Oktagonem navíc mění strategii

RFA hodlá kontaktovat Peštu. Kvůli rivalitě s Oktagonem navíc mění strategii
Šéf organizace Real Fight Arena Boris Marhanský plánuje pokračovat v dobře započatém růstu a fanouškům by rád představil další velké jméno.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Vše nastartoval ve své podstatě ještě nedávno pro mnohé lidi téměř neznámý Vojtěch Garba. Ten si během hlavního turnaje v Ostravě poradil s UFC veteránem Goranem Rejličem a následně si řekl o Viktora Peštu.

Viktor se sice nechal slyšet, že by rád pokračoval v PFL, ale další sezona začne až za rok. A mezitím se určitě pokusí vrátit do formy a jistě by i nerad zahálel. Proto existuje naděje, že by mohl upřednostnit nabídku, která k němu co nevidět přiletí.


„Rozhodně se chystám kontaktovat manažera Viktora Pešty. Jen zatím nevím, jaké jsou jeho plány a jaká je jeho smlouva v PFL,“ promluvil Marhanský na tiskové konferenci.

Kdyby to ale přeci jenom nevyšlo, o kvalitu nouze nebude. „Dostali jsme příležitost přivést v této váhové kategorii mnohá zajímavá jména, například z Ruska,” podotýká.


real fight arena vazeni

Klíčovým bodem zasedání bylo i vyjádření na termíny zápasů. Dost se poslední dobou mluví o tom, že Oktagon v rámci tuzemské rivality naschvál pořádá turnaje ve stejné době, na kterou si je plánuje zrovna RFA. Tento přístup je tedy třeba také změnit.

„Každý si může dohledat, v jakých termínech byla Oktagon Štvanice a může si v tom najít pravdu. Bohužel letos se nám bude křížit ještě jedna akce. Bude to náš turnaj v Brně, který jsme museli odložit…,“ uváděl šéf RFA.


„Každopádně nově volíme taktiku neoznamovat termíny předem a budeme se snažit vyhnout se kolizím. Tedy pokud to půjde,” dodal Marhanský.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články