RFA promotér Marhanský reaguje na vzkaz od Michala Kotalíka

Marhanský Kotalík

Kauza kolem Tadeáše Růžičky na domácí scéně stále vzbuzuje silné emoce. Nedávno se totiž k věci vyjádřil i promotér Ondřej Novotný, který se nechal slyšet, že Růžičku už v OKTAGONu určitě neuvidíme a že by stejné stanovisko měly zaujmout i ostatní organizace. Proti tomu se však ostře ohradil RFA promotér Marhanský, který si chce počkat na vyšetření celého případu. Boris zároveň svému promotérskému rivalovi poradil, aby si zametl před vlastním prahem, k čemuž se přidali i někteří fanoušci, kteří mluví o pokrytectví a zmiňují například případ Kotalíka, který bojoval před nástupem do výkonu trestu za ublížení na zdraví a po několika letech se pak mohl do OKTAGONu vrátit. K věci se vyjádřil i Michal Kotalík, který zmínil Borise Marhanského a reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Sivák stručně reaguje na kauzu kolem možného soupeře Růžičky

„Slíbené vyjádření, kterému se vyhýbám od začátku, co ta kauza rezonuje a je spojovaná i s mým jménem. Byl jsem na to dotazovaný médii a i spoustou lidí na ulici i ve zprávách. Co si o tom myslím? Je důležité si říct, že se tady neřeší to, že byl měl někoho praštit na ulici. To se prostě stát může. Tak to prostě je.

Tady se řeší to video, které měl Tadeáš přidat, kde toho chlapa fackuje a vysmívá se mu. Snažím se hrozně volit slova, protože samotnému mi není příjemné se k tomu vůbec nějak vyjadřovat. To, že jsem k tomu připodobňovaný, si myslím je dost mimo mísu. Je to o dost něco jiného. Kdo to nevidí, tak je idiot a nebo to vidět nechce.




  

K věci… To video je hnusné. Když jsem o tom jen slyšel, tak jsem si říkal, že Bůh ví jak to bylo. Když jsem však to video viděl, tak jsem si řekl, že je jedno, jak to bylo. Tohle je hnus a špatně. Tohle by se dít nemělo a je jedno, jestli je člověk zápasník a nebo ne. Je to špatně. Já bych k tomu ještě řekl to, že si uvědomuju, že teď asi Tadeášovi není moc dobře. Není to pro něj vůbec dobrá situace. Já za sebe jako člověk, který si něčím podobným prošel, si asi troufám říct, že vím, co ho bude čekat.

Měl by se vysrat na jakékoliv výmluvy kdo, co a jak. Ať si vysype popel na hlavu. To video je mimo. Je to přes všechny čáry. Ať si sype popel na hlavu, omluví se a postaví se k tomu jako chlap. Trest ho asi nemine. Záleží na tom, zda se ten člověk přihlásí. Ať se k tomu postaví jako chlap a čelí následkům. Držím mu place, nebude to mít jednoduché.




  

Ještě bych málem zapomněl věc ke dvěma lidem. První je Ondra Novotný, kterému děkuji, že se mě zastal. Naprosto správně řekl, že ty dvě věci jsou nesrovnatelné, ale to nechám na každém z vás. Myslím si, že je to zcela evidentní. Za to Ondrovi děkuji. Druhá věc je k Borisi Marhanskému z RFA. Já si myslím, že pan Marhanský je inteligentní člověk, ale teď se choval jako kokot. Myslím si, že to bylo mimo. Chápu, že si snaží chránit vlastní zájmy, ale buďme zase normální a objektivní,“ reagoval Michal Kotalík na svém IG profilu.




  

Co na to Boris Marhanský?

„Slušné vyjádření na mou adresu od bojovníka, kterého jsem ani náznakem veřejně nezmínil. Je vidět, že už ses naučil slušnému chování. Ať se ti daří,“ reagoval Boris Marhanský v návaznosti na Kotalíkovo vyjádření, ve kterém zmínil i RFA promotéra, jehož reakce se mu evidentně nelíbila.

Právě RFA promotér Marhanský zmiňoval, že je třeba prvně celou věc prošetřit a až poté vyvozovat závěry, což je pravda. Záběry, které stále kolují mediálním prostorem, jsou však tak znepokojivé a šokující, že se organizace RFA nakonec přeci jen přiklonila k suspendaci. Až do vyšetření celého případu se totiž nebude plánovat Růžičkův titulový duel s Mikulou, na který mělo údajně dojít v září. Uvidíme tedy, jak se kauza vyvine. Sám Mawar se totiž k případu zatím uceleně nevyjádřil a na bližší informace se tedy čeká.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *