Rozmačkám ti hlavu, vyhrožuje Chimaev ex-šampionovi a naléhá na něj, aby podepsal kontrakt

Rozmačkám ti hlavu, vyhrožuje Chimaev ex-šampionovi a naléhá na něj, aby podepsal kontrakt Khamzat Chimaev | zdroj: FOTO: UFC

Khamzat Chimaev stále nemá potvrzen další zápas, a tak naléhá na soupeře, aby konečně podepsal smlouvu. Zároveň nechápe, proč nebojuje s jinými protivníky.

Hladový "Vlk" Khamzat Chimaev se nemůže dočkat, až mu UFC do klece předhodí další kořist. Aktuálně to ale vypadá, že si bude muset počkat až do října, kdy se nejslavnější organizace vrátí do Abu Dhabí. Čečenský zápasník už se tam přesunul a předpokládá, že se tam utká s bývalým šampionem divize do 77 kg.

"Jen čekám na soupeře a na kontrakt," přiblížil Chimaev situaci ve svém nejnovějším vlogu. "Usman chce bojovat, já udělám jeho poslední zápas. Chce peníze a ví, kde jsou, všichni to ví. Budu s tím chlapem v Abu Dhabí bojovat a rozdrtím mu obličej, ukončím ho, pak mi budou muset dát titulák."

Nabízel se přitom souboj s Paulem Costou, s nímž měl Khamzat roztržku v tělocvičně a následně se přestřelovali na sociálních sítích. Brazilec ale nakonec bude zápasit 29. července se zatím nepříliš známým Ikramem Aliskerovem.

"Paulo Costa toho hodně napovídal, jak mi chce rozbít obličej, zabít mě a spoustu dalších věcí, a pak jde zápasit s někým jiným. Já jsem s tím jeho soupeřem bojoval před třemi nebo čtyřmi lety a vyhrál jsem nad ním. A myslím, že ho ten chlap porazí, Paulo totiž není dobrý, nemá žádnou sílu, jen hodně mluví. Nikoho neporazil, měl jen těsný zápas s Romerem. Ten byl jediný, nad kým vyhrál. Ty ostatní nikdo nezná."

Sám Chimaev už má jen ty nejvyšší ambice a nechápe, proč ještě nedostal možnost bojovat o titul ve váze do 77 nebo 84 kg. "Pro Israele (šampiona střední váhy) tam nikdo není. Zeptejte se fanoušků, jestli by mě chtěli vidět s ním bojovat. Jsem pro něj špatný soupeř a všichni ví, že by se mou přišel o titul, a proto ho chrání. Vybudovali si ho a nechtějí, aby tak rychle prohrál, abych ho ukončil bez inkasovaného úderu. Bojí se toho."

Je trochu zvláštní, že Khamzat není více zápasově vytížený a dá se chápat, že to pro něj musí být frustrující. Šéf UFC Dana White nedávno tvrdil, že důvodem jsou jeho osobní problémy, to se ale nezdá být pravděpodobné. Z vyjádření Chimaeva to spíš vypadá, že se jednání zasekla na druhé straně. "Jsem připraven, tak jen podepiš kontrakt. Pojďme bojovat, pojďme vydělat peníze. Ty chceš prachy, chceš money fight, tak pojďme na to. Rozmačkám ti hlavu," vzkázal Usmanovi. Dojde na podzim na jejich zápas? 

Zdroje:  Khamzat Chimaev – Youtube

Nejnovější články